Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arctic: Zephyr 2 - Resurrection
Cześć.
Wczoraj zacząłem przygodę ze skórką i jest The Best!
Ustawiłem FanFilm oraz  to co potrzeba w Tmdb helper i działało bez problemu.
Dzisiaj podczas próby wyszukania filmu i uruchomienia odtwarzania nastąpił crash i Kodi się samoczynnie wyłączyło.
Próbowałem kila razy i bez efektu.
Pomogła dopiero operacja Zaktualizuj playery z adresu url By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować..
Czy to jednorazowy przypadek czy może tak się dzieje od czasu do czasu?
Pozdr.
[Obrazek: mQBRCOJl.jpeg]
Odpowiedz
REKLAMA:

Ale to nie ma nic wspólnego z skórką. Korzystasz z tmdbhelper oraz playerów zewnętrznych. To one wyłożyły kodi. Player którego używasz jest zaś do starej wersji fanfilm oraz do modów, za które twórcy fanfilm nie ponoszą już odpowiedzialności za działanie, a z racji że mody nie są ogólnie dostępne to nawet nie wiadomo co tam siedzi i co może wykładać skórkę.

Oficjalny fanfilm używa innego playera, dostępnego w jego repozytorium: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

A o fanfilmie masz tutaj By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
1
Odpowiedz
(01-03-2026, 11:17 AM)Tomek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

A o fanfilmie masz tutaj By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Bardzo dziękuję za poradę.
w 100% celną i pomocną.
Teraz Kodi się nie wykłada, sprawdzę działanie przez kilka następnych dni.
Txh.
Odpowiedz
W jaki sposób można wykonać backup konfiguracji tej skórki? (ustawień menu etc.)
Po przywróceniu backupu wtyczką Backup skin resetuje mi się do ustawień domyślnych, tak samo po aktualizacji z Kodi 21.3 do 22 A2.
Odpowiedz
Same ustawienia skórki możesz przenosić kopiując plik settings.xml z userdata.
Jeśli chodzi o menu/widgety i przejście na K22 to zalecam ustawienie na nowo, a nie przenoszenie z K21.
I stety niestety będzie trzeba to zrobić jeszcze raz w niedalekiej przyszłości.
Wtyczka odpowiedzialna za menu/widgety została całkowicie przepisana i zostanie wydana na K22.
Skiny, które z tego korzystają, muszę zostać dostosowane pod nową wersję, a użytkownik będzie musiał wszystko ustawiać na nowo.

Podziękowali: razor1995
Odpowiedz
Witam

Brakuje jeszcze jednego przycisku w skórce, przycisk menu.

Przy próbie odtworzenia materiału BluRay czy DVD niema sposobności wejścia do menu dysku.

W skórce AZ Reloaded czy Estuary taka funkcja jest obecna.

Dasz radę przywrócić tę funkcję.

Pozdrawiam

[Obrazek: qe3CgMdl.jpeg]
Odpowiedz
REKLAMA:

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości