Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
idzie nowe
A po co Launcher Manager na tym boxie?
Z tego co mi wiadomo to LM musi być dostosowany pod konkretnego tv boxa. Ja wersji pod to urządzenie nie widziałem. Inna kwestia jest taka, że tam Launcher Manager nie jest potrzebny do zmiany launchera.
Odpowiedz
REKLAMA:

Jeśli nawet nie potrzebny LM to Wolfa i tak nie mogę zainstalować bo taki sam komunikat się pojawia

Wysłane z mojego RMX3741 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
(15-08-2023, 05:55 PM)jon1022 napisał(a):
(15-08-2023, 05:10 PM)salata napisał(a): nowe Vero-V nadchodzi, bedzie to dzialalo na 905X4 i OIDP androidzie jako OS. Wsparcie dla wszystkich formatow audio, wszystkich formatu obrazu wlaczniez 3D i takim wynalazkiem jak HDRTechnicolor.
chyba na debianie... ja tam żadnego androida nie widzę w opisach.
Nowość będzie taka że będzie to pierwsze urządzenie z linuxem i certyfikacją googla widevine L1
wiadomo też że ze względów licencyjnych nie ma się co spodziewać Dolby Vision.
No i nie wiadomym pozostaje cena i data premiery...

Racja. Cos ubzduralem sobie przez wsparcie dla L1 i DVp5 ze to bedzie Android. To moze byc dobra alternatywa dla mailin i sprzetu na ktorym dziala CoreElec. Premiera ma podobno byc na dniach i cena na poczatku ma byc nizsza. Biorac pod uwage poziom wsparcia dla modelu 4k/4k+ to naprawde moze byc niezly kawalek sprzetu z wieloletnim wsparciem. Szczegolna uwaga za support dla gestego audio. 

Ciekawe, czy i jak beda dzialy wtyczki dla serwisow streamingowych.
Odpowiedz
w każdym razie to nowe Vero V zapowiada się ciekawie... zastanawia mnie tylko ile to będzie ta "dobra cena" na start.
Patrząc po cenie starszego modelu to za nowy pewnie będzie z 1000zł...
Odpowiedz
Odpowiedz
(21-08-2023, 06:48 PM)jon1022 napisał(a): w każdym razie to nowe Vero V zapowiada się ciekawie... zastanawia mnie tylko ile to będzie ta "dobra cena" na start.
Patrząc po cenie starszego modelu to za nowy pewnie będzie z 1000zł...

Cena 1 tyś nie byłaby zła , biorąc pod uwagę wsparcie dla gęstych formatów audio.Nestety brak obsługi Dolby Vision jest poważną wadą.
Odpowiedz
REKLAMA:

Jest cena nowego Vero V

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

tanio nie jest to na pewno...
Odpowiedz
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: kocur, 2 gości