Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TVP GO z eksportem do M3U
(02-04-2022, 12:33 PM)marcins29 napisał(a): Jest jakaś opcja żeby wyciągnąć wszystko w m3u? Ale tak, żeby nie było potrzeby wyciągania listy codziennie.
Ta lista, którą wrzuciłam 3 tyg. temu, wbrew temu, co napisałam, jest aktualna, żadnych kanałów od tego czasu ani nie dodali, ani nie odjęli.
Odpowiedz
REKLAMA:

(02-04-2022, 03:37 PM)lolo99 napisał(a):
(02-04-2022, 12:33 PM)marcins29 napisał(a): Jest jakaś opcja żeby wyciągnąć wszystko w m3u? Ale tak, żeby nie było potrzeby wyciągania listy codziennie.
Ta lista, którą wrzuciłam 3 tyg. temu, wbrew temu, co napisałam, jest aktualna, żadnych kanałów od tego czasu ani nie dodali, ani nie odjęli.
A jest jakaś opcja żeby ją odpalić w VLC? Bądź gdziekolwiek indziej
Odpowiedz
(05-04-2022, 05:56 PM)marcins29 napisał(a): A jest jakaś opcja żeby ją odpalić w VLC? Bądź gdziekolwiek indziej

Musiałaby powstać nowa wersja VLC współpracująca z Kodi.

W VLC można odpalić TVP Info i 16 kanałów regionalnych TVP 3.
Na przykład:
#EXTINF:-1,TVP Info
http://195.245.213.187/hbbtvlive/livestream.php?app_id=tvpinfo
#EXTINF:-1,TVP 3 Kraków
http://195.245.213.187/hbbtvlive/livestream.php?app_id=tvpkrakow

Podziękowali: marcins29
Odpowiedz
Witam moze ktos rzucic oprocz tvp info tez inne regionalne w m3u ?
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
REKLAMA:

Do tvp1 jest zmienny token jak i pozostałych tvp :

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Wchodzisz w przeglądarce na ten link i z niego kopiujesz link do m3u8 do VLC i oglądasz.

tvp1 można tez oglądać w przeglądarce:

Podziękowali: lolo99
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Odp:
1. To nie token te liczby (Praktycznie są one nie zmienne cały czas.)
To jest token zmienny: CUW55S9DHg1ofRHilgpTWr-qV7khEPjTMNWsTscaI3LQAvpv9ATMmkIpb-RclRS4IckbcJTl3HWs4g-QkVwQIozy0SqA9cVVLu-MOl9c_OIECrIhHrOdNX4X8if38on-tHAj_ABLvMEKWxTNiiMfYkA3Sq8QwvEiw88SGwNU8fw

a cały link wygląda tak: 

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Link ten prowadzi do jsona, który zawiera dopiero link do playlisty m3u8 aby oglądać dany kanał.

2. Tak nadają napisy PL i ścieżki dźwiękowe. Wszystko masz w playlistach m3u8

Co to zmiennego tokena to wystarczy parę linijek kodu i zawsze odpalać Ci będzie tv ze świeżym tokenem.
Piszesz taki skrypt w php np: później używasz go do oglądania : tvp1.php na swoim albo zdalnym serwerze php.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości