Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - temat zbiorczy - błędy, problemy, zgłoszenia
Że źródeł dobrze działają DOOD, VOE, Mix i Player. Niekiedy też działa cda.pl
Nie jest źle, tym bardziej że w FF1 z poprawką od @tele w tzw. trybie turbo, wyszukiwanie tych źródeł jest trochę przyspieszone.

Pozdrawiam
REKLAMA:

(29-11-2024, 10:24 AM)medivh29 napisał(a): @Łonogrzmot serdecznie dziękuję Smile
Jeszcze Ci zawrócę gitarę jednym pytaniem, nie wiem jaki masz internet czy od lokalnego dostawcy czy od operatora.
Pisałem w poprzednich postach, że od lokalnego dostawcy to wyszukuje mi bardzo mało źródeł.
Np. bajka DZIKI ROBOT, dostałem poradę aby sprawdzić na internecie udostępnionym z telefonu. Źródła z EKINO zadziałały.
Czy mógłbyś sprawdzić na tej bajce ile wyszukuje Ci źródeł? Czy masz źródła z Zaluknij.cc ?
Kolega @Sylwestri pokazuje w swoim poście że ma źródła zaluknij.cc oraz internet z PLAY jaku mnie.
Mi natomiast tylko źródła z Ekino wyszukało, dlatego moje zapytanie do Ciebie.
Zobacz mój post w tym temacie #1009

Podziękowali: arkady1964
Jak mnie wzrok nie myli, to masz ustawione tylko źródła debrid, a z fanfilm to słaby pomysł.

Po prostu cię nie łączy
Timeout was reached(28)
A więc serwer nie odpowiedział w zadanym czasie. Fanfilm nie ma tu nic do rzeczy - problemem jest połączenie lub odpowiedzi serwera

Widziałem rzeczy, którym wy, ludzie, nie dalibyście wiary. Statki szturmowe w ogniu sunące nieopodal Pasu Oriona. Oglądałem promieniowanie skrzące się w ciemnościach blisko wrót Tannhausera. Wszystkie te chwile znikną w czasie jak łzy w deszczu. Pora umierać...
(29-11-2024, 04:39 PM)szopns napisał(a): Jak mnie wzrok nie myli, to masz ustawione tylko źródła debrid, a z fanfilm to słaby pomysł.

A gdzie to się ustawia ? żeby to zmienić..
REKLAMA:

source=[{"debridonly":+false,+
@szopns - dobrze ma ustawione - domyślnie jest false i raczej tego nie powinno się ruszać.
Natomiast - tak już mówiłem - link nie odpowiada - jest martwy - u mnie odpowiedź jest inna:
2024-11-30 05:45:33.475 T:160     error <general>: CCurlFile::Stat - <http://ptXK7W5hEwP6MDrz6Sg47G20AJkfnnCOvdzamZvM.doodstram.xyz/gtx/E8S4qOLKjNhfYOY/2289/141534.mp4> Failed: Could not connect to server(7)

ale tak naprawdę brak połączania z serwerem albo brak odpowiedzi w żądanym czasie prowadzi do tego samego wniosku - źródło jest martwe i nie działa dla tego konkretnego serialu/odcinka.

Widziałem rzeczy, którym wy, ludzie, nie dalibyście wiary. Statki szturmowe w ogniu sunące nieopodal Pasu Oriona. Oglądałem promieniowanie skrzące się w ciemnościach blisko wrót Tannhausera. Wszystkie te chwile znikną w czasie jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Na stronie jak sprawdzam, to wszystkie źródła działają, a jest ich aż trzy nie licząc premium.
To dlaczego fan film wyszukuje tylko jedno i to z błędem połączenia?
[Obrazek: W2k2eXjl.png]
Fanfilm nie zwraca tego co jest na stronie (nie ma obecnie możliwości scrapowania strony) tylko to co zwraca API filmana z ich aplikacji. A zwraca mniej i inne źródła.
To dorzucę Wam ciekawostkę. Fanfilm znajduje u mnie 2 żródła. Na każdym jest 35 odcinków
[Obrazek: Q8pnhPSl.jpeg]
idąc dalej,
[Obrazek: ppgK7Hul.jpeg][Obrazek: tP4GdJYl.jpeg]
efekt koncowy:
[Obrazek: tnFEs8Gl.jpeg]

aż do efektu braku odtwarzania.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości