@
Croton Tak jak napisał powyżej @
Tomek, nie wszystkie źródła zawsze działają...
Dodatek FF1 z poprawkami od @
tele to naprawdę świetna sprawa
, ale to nie perpetuum mobile i niestety, ale nie zawsze wszystko działa. Nim zacznie działać tj. do tego czasu "czy to będzie tymczasowe czy będzie wymagało poprawy scrapera" to możesz skorzystać z przeglądarki internetowej
BrowseHere. Zaznaczam, że
nie jest to żadne zastępstwo dla FF, FF1 czy FF3, ponieważ obsługa tj. sterowanie przeglądarką jest trochę niewygodne, ale w ramach uzupełnienia multimediów nie jest to złe rozwiązanie. Jak zawsze możesz mi zaufać, gdy chodzi o info, tylko jedna uwaga tj. obsługa przeglądarki BrowseHere wymaga pewnej wprawy. Info o przeglądarce:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Oczywiście, że przeglądarka BrowseHere stanowi tylko ewentualne, awaryjne rozwiązanie do czasu nim nie zaczną działać interesujące Ciebie treści na FF, FF1, FF3. Zaznaczam, że i przez przeglądarkę nie wszystko zawsze działa. Spróbuj może się uda, gwarancji nie ma. ale zawsze można sprawdzić, czy zadziała.
Nie wiem czy pierwsza sprawa zostanie rozwiązana, do czasu nim będzie działać w FF, gdyż nie oglądam seriali.
Co do drugiej sprawy, pewne i sprawdzone rozwiązanie dla Android TV:
Wyłącz urządzenie (niekiedy trzeba z prądu) i zainstaluj Kodi ponownie, na nakładkę, oczywiście KONIECZNIE musi to być odpowiednia wersja. Instalacja nastąpi jako aktualizacja. Po zawieszeniu Kodi zrobiłem to dziesiątki razy i zawsze działa oraz nic nie usuwa. Polecam tę prostą metodę przy zawieszeniu się Kodi.
Plik ZIP dla Android TV do pobrania z oficjalnej strony Kodi, do instalacji musi być odpowiedni system operacyjny i wersja Kodi:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Pozdrawiam
Podziękowali:
Toov