29-08-2022, 12:12 PM
Cytat:Jak by się dało coś wymyślić z tymi () w nazwie pliku? Sporo filmów na hostingach ma podany rok w nawiasie, a jak widać, jest to problem.To chyba losowa sytuacja - bo właśnie większość ma () w nazwie pliku i nie ma z tym najmniejszego problemu. Podesłałem autorom do sprawdzenia - ale podejrzewam że to błąd po stronie tb7
Co do reszty to chyba kompletnie nie czytasz tego co wcześniej napisałem:
Cytat:Wersja którą dostałem do testów wyszukuje ten film z tytułem PL/EN/alternatywnym PL/ losowo wybranymi w innych językach/a nawet z tym: 追星星的孩子Czyli wyszukuje wg tytułów alternatywnych (w nadchodzącej wersji FF) - zaś źródła wg tytułu en i pl (w obecnej wersji i przyszłej) - i tłumaczyłem ci dlaczego tak będzie.
Co dalej...
Strona trakt to nie to samo co api trakt - tu są różnice na które nie mamy wpływu - stąd przejście autorów FF na tmdb.
Cytat:Spróbuj teraz wyszukać źródła do tego filmu, co dałem wcześniej. Teraz pliki nie mają dodanego angielskiego tytułu w opisie na hostingach.Kompletnie nie wiem o co chodzi. Gdzie nie mają tego tytułu pliki? To jak są pliki opisane na hostingach nie zależy od FF - to na hostingach zmieniają. Grupa zainteresowana Anime jest ponoć dość prężna i w kółko gdzieś zmieniają tytuły opisy wg innego dialektu.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.