Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - temat zbiorczy - błędy, problemy, zgłoszenia
Aktualizacja ff nie ma nic do rzeczy. Filman się zablokował na tysiące różnych sposobów, uniemożliwiając jakiekolwiek wyszukiwanie nie tylko przez fanfilm ale też przez wtyczkę od mbebe

Poza tym - używasz jakiejś nieoficjalnej wersji fanfilm. Nie ma oficjalnej wersji 2022.10.10. Skąd ją masz?
Ostatnia wersja to 2022.10.06. wszystkie inne nie pochodzą od twórców ff i nie mają wsparcia tutaj na forum .
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
REKLAMA:

(12-10-2022, 02:57 PM)Tomek napisał(a): Aktualizacja ff nie ma nic do rzeczy. Filman się zablokował na tysiące różnych sposobów, uniemożliwiając jakiekolwiek wyszukiwanie nie tylko przez fanfilm ale też przez wtyczkę od mbebe

Poza tym - używasz jakiejś nieoficjalnej wersji fanfilm. Nie ma oficjalnej wersji 2022.10.10. Skąd ją masz?
Ostatnia wersja to 2022.10.06. wszystkie inne nie pochodzą od twórców ff i nie mają wsparcia tutaj na forum .

Podałam datę 10.10, bo wtedy zauważyłam zmianę. Nie sprawdzałam kiedy była dystrybucja.
To na przyszłość proponuje nie podawać w ślepo, tylko zerknąć w pierwszy post wątku - tam jest podane jak uzyskać numer wersji itp.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Cześć!
Świeża instalacja Kodi na Firesticku, świeża instalacja Fanfilm i z automatu wita mnie błąd.

Z By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. wynika, że skrypt nie znajduje modułu "ptw", jednak 125 linijka wskazuje na coś innego:
2022-10-12 23:52:11.943 T:1023    INFO <general>: CAddonMgr::FindAddons: script.module.ptw v2022.09.30.1 install

Nie ukrywam, że w moim wypadku wtyczka Fanfilm to esencja Kodi i jej brak funkcjonalności sprawia, że w sumie mogę odinstalować Kodi. :-)
Powtórz instalacje fanfilm.
Wygląda jakby się moduł ptw nie wgrał prawidłowo. Spróbuj go ręcznie zaktualizować (FanFim - informacje - zależności - PTW Module
Ok - zgłosiłem, namierzają, poprawią - jeśli to u nich błąd...
REKLAMA:

(13-10-2022, 03:25 AM)Tomek napisał(a): Powtórz instalacje fanfilm.
Wygląda jakby się moduł ptw nie wgrał prawidłowo. Spróbuj go ręcznie zaktualizować (FanFim - informacje - zależności - PTW Module

Pomogło. Dziękuję!
witam. od tygodnia mam kłopot z odtwarzaniem z FanFilm. otóż po znalezieniu np odcinka serialu po kliknięciu i znalezieniu źródła odtwarzacz zaczyna odtwarzać dany odcinek serialu ale po 10 sekundach staje. klikam pauzę - nic się nie dzieje. klikam przewijanie 2x - nic się nie dzieje. klikam przeskok o 40s - nic się nie dzieje. ale po kliknięciu stop - kodi całkowicie się wiesza. i tak się dzieje za każdym razem tak samo.

jakiś pomysł co to może być?

trakt.tv - chodzi
themoviedb.org - chodzi
imdb.org - nie chodzi
całe cache wyczyszczone
wersja FF 2022.10.06.0
kodi 19.4
Od wczoraj mam problem ze źródłami tb7, znajduje ale nie odtwarza żadnego linku. Też macie ten problem?
(15-10-2022, 11:01 PM)Flower napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Więc po kolei:
1 - brak wersji FF i ptw
2 - brak informacji o czyszczeniu cache.
3 - sprawdziłeś czy masz aktywny transfer na tb7?
4 - SOA - u mnie działa.

(15-10-2022, 10:26 PM)widget2 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. jasno powiedziałem że bez logów nie ma problemu. Bez tego nie wiemy co próbujesz odtwarzać, z jakiej strony z jakiego hostu, jaką masz konfigurację itp itd.
Czyli dalej pyr pyr i pur pur....

Zrozumcie - bez dokładnego opisu problemu nie jestem w stanie udzielić pomocy, bądź przekazać autorom fanfilm z czym jest problem. Oni naprawdę nie mają setek urządzeń w tysiącach konfiguracji żeby każdy błąd wygenerować samemu.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości