16-10-2022, 08:10 PM
(16-10-2022, 05:48 AM)Tomek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Więc po kolei:
1 - brak wersji FF i ptw
2 - brak informacji o czyszczeniu cache.
3 - sprawdziłeś czy masz aktywny transfer na tb7?
4 - SOA - u mnie działa.
(15-10-2022, 10:26 PM)widget2 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. jasno powiedziałem że bez logów nie ma problemu. Bez tego nie wiemy co próbujesz odtwarzać, z jakiej strony z jakiego hostu, jaką masz konfigurację itp itd.witam. rozumiem że pyr pyr to mało. ale na początku postu nie ma KONKRETNYCH danych jakie potrzebuje ktoś do wydania diagnozy. nie jestem mechanikiem aby wiedzieć jakie dane są potrzebne do diagnozy. mogę tylko PRÓBOWAĆ przedstawić problem na tyle na ile potrafię i posiadam wiedzę. jednym słowem - jeśli nie ma wypunktowanych potrzebnych danych to każdy użytkownik przy szukaniu pomocy może tylko pyrkać.
Czyli dalej pyr pyr i pur pur....
Zrozumcie - bez dokładnego opisu problemu nie jestem w stanie udzielić pomocy, bądź przekazać autorom fanfilm z czym jest problem. Oni naprawdę nie mają setek urządzeń w tysiącach konfiguracji żeby każdy błąd wygenerować samemu.
ale do rzeczy. wersja FF - 2022.10.06.0, wersja PTW - 2022.09.30.1, logi - tu mam problem, sorry, po wygenerowaniu logów nie wiem jak mam cały ten duży tekst wysłać/pokazać. o to chodzi? - paste.kodi.tv/vocovuvule