Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - temat zbiorczy - błędy, problemy, zgłoszenia
Kodi 18.9 Leia
FF 2021.03.13.0
PTW21.9.04.28
Libreelec kodi

Log  By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Konto: bt7
Przeszukałem cały internet i nie znalazłem odpowiedz na mój problem,ale do rzeczy
FF po zaznaczeniu Filmy >Najnowsze>np.Avatar znajduje źródło >i zaczyna odtwarzać film,ale nie Awatar , ale zupełnie inny.Informacje pokazują że jest wyświetlany Avatar.Dzieje się to na różnych wyszukanych źródłach i filmach.Co może być nie tak skonfigurowana.Liczę na Waszą pomoc
REKLAMA:

Zacznij od aktualizacji kodi choć na 19.5 Wszystko idzie do przodu. Kodi 20 Nexus jest już przerabiane. A pomoże czysta instalacja na nowo. Choć Git:rockchip_18.9-Leia) straszy Wink
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Nie będzie żadnej pomocy. Od marca 2021 kodi 18 nie jest wspierane przez developerów fanfilm. Zaktualizuj kodi.
Widziałem rzeczy, którym wy, ludzie, nie dalibyście wiary. Statki szturmowe w ogniu sunące nieopodal Pasu Oriona. Oglądałem promieniowanie skrzące się w ciemnościach blisko wrót Tannhausera. Wszystkie te chwile znikną w czasie jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Dzięki za sugestię.zaczynam dziłać

Niestety ale mój rockchip 3228 .a nowe kodi jest pod 3288 sprawa się rypła
@tadeuszw   Twój box to zabytek z 2017 roku. LE już go nie wspiera. Jak chcesz coś z niego wycisnąć to powróć na androida, może uda się zainstalować nowe kodi 20. Kodi v17 i nowsze wymagają Androida 5.0 lub nowszego.
Nie jestem pewny na 100% czy to Twój Box.
Piszesz "Niestety ale mój rockchip 3228" a w logu masz "m_displayName    : ROCKCHIP,RK3229"
Następnym razem omijaj ROCKCHIP tylko AMLOGIC
Pozdrawiam Smile
REKLAMA:

To go rozbierz i sprawdź dokładnie co posiadasz. Na szybko By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Wczoraj wyszukiwało źródła serialu Wednesday ( bodajże na filmanie znalazło) dziś już nie wyszukuje żadnego źródła. Czy to normalne? Czemu tak się dzieje
Hej. Czemu nie wczytują mi się widżety z serialami i filmami ani w ogóle nie mogę wejść nigdzie dalej gdzie jest jakaś treść. Np w seriale najpopularniejsze bo nigdy czyta ale nie wczytuję i zostaje na tej samej karcie. Co może być nie tak? Jeśli potrzebne bo słabo opisany problem logi to jak zrobić?

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości