(30-01-2023, 05:50 PM)pawel1991a napisał(a): Czytaj chociaż to co cytujesz bo strasznie się wymadrzasz a Twoje rady w większości przypadków nie są pomocne.
W pierwszym zdaniu jest że wszystko mam aktualne.
Ps. Poszukam sobie bez pomocy z problemem.
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
Przeczytaj dokładnie pierwszy post - mnie zupełnie nie obchodzi że sobie napisałeś że masz aktualne. Masz do jasnej ciasnej podać konkretne wersje oraz logi - bez tego nie ma szans na pomoc. No ale wiesz lepiej co i jak.
![[Obrazek: XZ3BjWFl.png]](https://i.imgur.com/XZ3BjWFl.png)
Natomiast reszty nie komentuję - łaski mi nie robisz. Mi też nikt za to nie płaci żebym musiał pomagać ludziom którym od kilku dni nie chce się podać tego o co ich proszę. Szukaj sobie pomocy gdzie indziej. Tylko że problem polega na tym że lepszej niż tu nie znajdziesz - bo tylko tu zaglądają developerzy FF. Ale sam wybrałeś.
(30-01-2023, 05:39 PM)dzanus100 napisał(a): WitamA przez wtyczkę viaplay normalnie ci dany film/serial działa?
Kodi 20
Wtyczka ViaPlay działa. Ale gdy wyszukam jakis film przez fanfilm i wyswietli mi link do filmu EXTERNAL VIAPLAY to mam komunikta NIEUDANE ODTWARZANIE
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.