(30-01-2023, 05:50 PM)pawel1991a napisał(a): Czytaj chociaż to co cytujesz bo strasznie się wymadrzasz a Twoje rady w większości przypadków nie są pomocne.
W pierwszym zdaniu jest że wszystko mam aktualne.
Ps. Poszukam sobie bez pomocy z problemem.
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
Przeczytaj dokładnie pierwszy post - mnie zupełnie nie obchodzi że sobie napisałeś że masz aktualne. Masz do jasnej ciasnej podać konkretne wersje oraz logi - bez tego nie ma szans na pomoc. No ale wiesz lepiej co i jak.
![[Obrazek: XZ3BjWFl.png]](https://i.imgur.com/XZ3BjWFl.png)
Natomiast reszty nie komentuję - łaski mi nie robisz. Mi też nikt za to nie płaci żebym musiał pomagać ludziom którym od kilku dni nie chce się podać tego o co ich proszę. Szukaj sobie pomocy gdzie indziej. Tylko że problem polega na tym że lepszej niż tu nie znajdziesz - bo tylko tu zaglądają developerzy FF. Ale sam wybrałeś.
(30-01-2023, 05:39 PM)dzanus100 napisał(a): WitamA przez wtyczkę viaplay normalnie ci dany film/serial działa?
Kodi 20
Wtyczka ViaPlay działa. Ale gdy wyszukam jakis film przez fanfilm i wyswietli mi link do filmu EXTERNAL VIAPLAY to mam komunikta NIEUDANE ODTWARZANIE
Widziałem rzeczy, którym wy, ludzie, nie dalibyście wiary. Statki szturmowe w ogniu sunące nieopodal Pasu Oriona. Oglądałem promieniowanie skrzące się w ciemnościach blisko wrót Tannhausera. Wszystkie te chwile znikną w czasie jak łzy w deszczu. Pora umierać...