10-12-2023, 12:08 PM
(09-12-2023, 05:11 PM)mar-an napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. i wyłączyć auto aktualizację tego dodatku (Dodatki - Ustawienia - Zarządzaj zależnościami - urllib3). Jak wyjdą poprawki wtyczek będzie można włączyć aktualizację automatyczną tego dodatku ponownie.
Hej,
Próbowałem zrobić downgrade urllib3 do wersji 1.26.16 ale system krzyczy że wtyczka jest związana zależnościami z dodatkiem request nie nie jest możliwa aktualizacja tej wtyczki.
Jak rozwiązać takie issue, proszę o jakąś wskazówkęPodejrzewam że twój downgrade polegał na tym że chciałeś wpierw odinstalować wtyczkę, stąd taki komunikat. Natomiast ja nigdzie nie pisałem żeby ją odinstalować.
Poza tym - już nie trzeba tego robić, zarówno Fanfilm, wtyczki od mbebe oraz inne które tego wymagały otrzymały aktualizacje.
Widziałem rzeczy, którym wy, ludzie, nie dalibyście wiary. Statki szturmowe w ogniu sunące nieopodal Pasu Oriona. Oglądałem promieniowanie skrzące się w ciemnościach blisko wrót Tannhausera. Wszystkie te chwile znikną w czasie jak łzy w deszczu. Pora umierać...

![[Obrazek: AtdViPZl.png]](https://i.imgur.com/AtdViPZl.png)