Dziwne zachowanie - nigdy nie spotkałem się z tym żeby ponownie wyskakiwało okno wyszukiwania źródeł. Musiałbyś logi pokazać żebym wyśledził co wywołuje ponownie okno źródeł. Ale nigdy się z czymś takim nie spotkaliśmy
Ok - zainstalowałem dodatek trakt do ocen.
Czyste kodi, czysty FanFilm na domyślnych ustawieniach - nie otwiera okna wyszukiwania źródeł po ocenie filmu. Zmiana wyświetlania źródeł w oknie czy w folderze też nic nie zmienia, odświeżanie kontenera też nie. No testując różne opcje nie udaje mi się tego błędu wywołać.
Może za szybko klikasz? (żart oczywiście)
Wrzuć logi - ale błagam na czysto - odpal film, przewiń, zamknij, oceń.
Ok - zainstalowałem dodatek trakt do ocen.
Czyste kodi, czysty FanFilm na domyślnych ustawieniach - nie otwiera okna wyszukiwania źródeł po ocenie filmu. Zmiana wyświetlania źródeł w oknie czy w folderze też nic nie zmienia, odświeżanie kontenera też nie. No testując różne opcje nie udaje mi się tego błędu wywołać.
Może za szybko klikasz? (żart oczywiście)
Wrzuć logi - ale błagam na czysto - odpal film, przewiń, zamknij, oceń.
Widziałem rzeczy, którym wy, ludzie, nie dalibyście wiary. Statki szturmowe w ogniu sunące nieopodal Pasu Oriona. Oglądałem promieniowanie skrzące się w ciemnościach blisko wrót Tannhausera. Wszystkie te chwile znikną w czasie jak łzy w deszczu. Pora umierać...