Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - temat zbiorczy - błędy, problemy, zgłoszenia
Poprawki głównie związane z trakt (naprawa co nie działało, a powinno)
Oczywiście, jak coś nie tak, to piszcie - ja np. już wyłapałem 2 rzeczy do ulepszenia.

31-10-2024
Poprawki wychwyconych błędów oraz lepsza synchronizacja między urządzeniami w ramach konta Trakt.
06-11-2024
Porządki, poprawki zgłoszonych błędów

Podziękowali: manieKMP, Jmno, rafalmar1981, Croton, Toov, arkady1964, Vaxer94, sky02

Załączone pliki
PTW-2023.13.03(2024-11-06)_aktualizator_(potrzebny restart Kodi po instalacji).zip
Rodzaj pliku: .zip
Ilośc pobrań: 218
Rozmiar: 471.94 KB
FanFilm_2023_SP2+TURBO_(2024-11-06)_aktualizator.zip
Rodzaj pliku: .zip
Ilośc pobrań: 192
Rozmiar: 770.68 KB
4
3
Odpowiedz
REKLAMA:

Mam pytanie bo ff tego nie wyszukuje a na filmweb pisze ze była premiera serialu pt. O ruchach ziemi anime netflix czy to jest dostępne w pl?
Odpowiedz
(31-10-2024, 03:56 AM)Jmno napisał(a): Mam pytanie bo ff tego nie wyszukuje a na filmweb pisze ze była premiera serialu pt. O ruchach ziemi anime netflix czy to jest dostępne w pl?
Sprawdź czy ten serial znajduje w tmdb. Jeśli nie, to fanfilm nie ma szans na znalezienie go.
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda

Nie odpowiadam na PW
Odpowiedz
Opis jest na tmdb
Odpowiedz
A widzę. Serial znajduje ale nie znajduje źródeł. Jakbyś pisał dokładniej to by było łatwiej..
Najwyraźniej nie ma źródeł jeszcze (znajduje tylko na external - czyli na macierzystym serwisie Netflix)

Nie odpowiadam na PW
Odpowiedz
@Jmno

Ten serial to niestety na razie tylko Netflix lub torrent (np. nyaa.si). Do wyboru masz wersję od grupy Erai-Raws oraz VARYG (na chwilę obecną wydali 5 odcinków, są polskie napisy).

Wszystkich odcinków ma być 25. Może zrobię przerzut, jak wyjdzie całość.
Odpowiedz
REKLAMA:

@tele Kiedyś były wyszukiwanie źródła zewnętrzne do serwisu HBO MAX. Teraz do serwisu MAX - nie są wyszukiwane. Pewnie fanfilm nie obsługuje nowej wtyczki MAX.
Widzę, że są udostępnione 2 wersje fanfilm, jedna z nich to PTW ? Co to za wersja ptw ?
Odpowiedz
Nie ma żadnej wersji ptw. To jest zależność zawierająca biblioteki Pythona z których korzysta fanfilm.
Co do HBO max. W wersji testowej jest obsługa (ale tylko filmów - nie ma możliwości ogarnięcia seriali na razie), nie wiem jak w wersji od tele.

Nie odpowiadam na PW
Odpowiedz
@fightern 

Na pewno działa wyszukiwanie - tzn. na liście źródeł pojawiają się zewnętrzne serwisy, jak Netflix, Max (dawne HBO) - musisz mieć tylko odpowiednią wtyczkę zainstalowaną i aktywną w Kodi.

Jeśli chodzi o odtwarzanie, to mogę Ci tylko powiedzieć, czego dowiedziałem się od innego użytkownika (bo ja osobiście nie korzystam). On napisał mi, że filmy odtwarzają się bez problemu, a jeśli chodzi o seriale, to zawsze odtwarzał mu się tylko 1 odcinek z serii. Ale ostatnio napisał mi, że już się to naprawiło. Nie weryfikowałem tego, więc najlepiej jak sam sprawdzisz.

Jeśli chodzi o pytanie o PTW, to tak jak Tomek napisał, dlatego pamiętaj, aby zawsze instalować oba pliki zip, bo inaczej wtyczka FanFilm nie będzie po prostu działać prawidłowo, albo nawet wcale.

Podziękowali: cigma
Odpowiedz
Tak - teraz sprawdziłem - justwatch poprawił swoje linki i już działa odtwarzanie seriali.

Nie odpowiadam na PW
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: demo84, 3 gości