09-11-2024, 04:14 PM
(09-11-2024, 03:56 PM)Toov napisał(a):a co wy gadacie... jeśli ktoś nie robi kopii codziennie to sam sobie winny...(09-11-2024, 03:44 PM)arkady1964 napisał(a): Tak wyczyszczenie pamięci podręcznej i restart na Android TV, często pomaga. Jednak od czasu, gdy przez pomyłkę kliknąłem powyżej w menu Aplikacje na "wyczyść dane" aplikacji... I usunąłem wszystko, oprócz Kodi, to obecnie najczęściej po zawieszeniu się Kodi stosuję tę prostą i praktycznie zawsze skuteczną metodę, którą podałem.
Pozdrawiam
"Kto przez przypadek nie usunął danych Kodi, ten przegrał życie".
Chińskie przysłowie
![[Obrazek: aXX5ILDl.png]](https://i.imgur.com/aXX5ILDl.png)
Podziękowali: arkady1964
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

, oprócz Kodi, to obecnie najczęściej po zawieszeniu się Kodi stosuję tę prostą i praktycznie zawsze skuteczną metodę, którą podałem.