Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - temat zbiorczy - błędy, problemy, zgłoszenia
REKLAMA:

Podziękowali: arkady1964
(27-11-2024, 05:08 PM)viader80 napisał(a): A ja polecam zainstalować x-plore file manager, póżniej wyświetl->dysk sieciowy i podłączyć google drive, dropbox lub onedrive. Ja tak mam skonfigurowany, telewizor z andkiem, canalbox, miboxa. Na telefonie ściągam wrzucam w katalog i mam dostępne na każdym urządzeniu.

Ma ktoś z Was może box Nvidia Shield Pro ?  Na TV instalacja przebiega pomyślnie. Natomiast mam problem na Nvidia.
Wrzucam na pena i poprzez Kodi nie widzi plików zip. Jak wejdę po Xplore to widzi pliki zip, ale nie wiem jakiej opcji użyć żeby zainstalować do Kodi.
(28-11-2024, 06:51 PM)medivh29 napisał(a): Kodi nie widzi

Shield Pro - Ustawienia - Aplikacje - Kodi - Uprawnienia - Pliki i multimedia - Zawsze zezwalaj.

Podziękowali: arkady1964
Mam problem z odpaleniem serialu "Świat według Kiepskich" z FanFilm = log typu error <general>:CCurlFile::Stat-http://doodstram.xyz/45529.mp4>Failed:Timeout was reached(28) - w skrócie. Też tak macie, czy to tylko u mnie?
REKLAMA:

@Łonogrzmot serdecznie dziękuję Smile
Jeszcze Ci zawrócę gitarę jednym pytaniem, nie wiem jaki masz internet czy od lokalnego dostawcy czy od operatora.
Pisałem w poprzednich postach, że od lokalnego dostawcy to wyszukuje mi bardzo mało źródeł.
Np. bajka DZIKI ROBOT, dostałem poradę aby sprawdzić na internecie udostępnionym z telefonu. Źródła z EKINO zadziałały.
Czy mógłbyś sprawdzić na tej bajce ile wyszukuje Ci źródeł? Czy masz źródła z Zaluknij.cc ?
Kolega @Sylwestri pokazuje w swoim poście że ma źródła zaluknij.cc oraz internet z PLAY jaku mnie.
Mi natomiast tylko źródła z Ekino wyszukało, dlatego moje zapytanie do Ciebie.
(29-11-2024, 10:24 AM)medivh29 napisał(a): DZIKI ROBOT
ile wyszukuje Ci źródeł?

Hotelowa sieć "tylko" tb7/ekino.
(29-11-2024, 10:24 AM)medivh29 napisał(a): @Łonogrzmot serdecznie dziękuję Smile
Jeszcze Ci zawrócę gitarę jednym pytaniem, nie wiem jaki masz internet czy od lokalnego dostawcy czy od operatora.
Pisałem w poprzednich postach, że od lokalnego dostawcy to wyszukuje mi bardzo mało źródeł.
Np. bajka DZIKI ROBOT, dostałem poradę aby sprawdzić na internecie udostępnionym z telefonu. Źródła z EKINO zadziałały.
Czy mógłbyś sprawdzić na tej bajce ile wyszukuje Ci źródeł? Czy masz źródła z Zaluknij.cc ?
Kolega @Sylwestri pokazuje w swoim poście że ma źródła zaluknij.cc oraz internet z PLAY jaku mnie.
Mi natomiast tylko źródła z Ekino wyszukało, dlatego moje zapytanie do Ciebie.
Czesc. Sprostowanie. U mnie na PLAY wyszukuje tylko źródła z Ekino. Weryfikując logi przy Zaluknij pojawią się 'nieznany błąd 403' Gdy wchodzę na Zaluknij przez przeglądarkę wszystko działa na stronie. Problem ze źródłami z Zaluknij powstał jakiś rok temu i od tamtej pory lipa.
same stare wiadomosci

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości