10-12-2024, 07:12 AM
(10-12-2024, 06:31 AM)wyborca napisał(a): "Oficjalna wersja alpha na życzenie użytkowników została usunięta z testów i jej testy są obecnie zamknięte." dlaczego? to oznacza, że fanfilm jest jaki jest i lepiej/więcej updatów już nie będzie?Tak - oficjalny FF do czasu aż nie wyjdzie nowa wersja (kompletnie przepisana od nowa) nie będzie miał żadnych więcej aktualizacji - informowaliśmy o tym już dawno.
Na forum była dostępna wersja do testów, ale ze względu na to że większość nie rozumiała na czym polegają testy, developerzy poprosili nas o jej usunięcie i obecnie prace nad nową wersją są zamknięte dla osób spoza ich grona. A kiedy wyjdzie? Nie wiadomo... jeśli w ogóle wyjdzie...
(10-12-2024, 06:31 AM)wyborca napisał(a): - ta wersja od tele, to obie instalki trzeba dodać, czy tylko pierwszą?Obie - wpierw PTW a potem FF - ale to już pytaj tele w tamtym wątku - on udziela wsparcia dla tej modyfikacji. Ja nawet nie do końca wiem co tam już siedzi .
Podziękowali: arkady1964
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.