11-12-2024, 04:49 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-12-2024, 04:52 PM przez wyborca.)
(11-12-2024, 05:11 AM)Tomek napisał(a): Ale prosił (i ja także) żeby pytać w tamtym wątku a nie w tym!
Przeniosłem - we właściwe miejsce.
tak coś czułem, że to niby będzie argumentem
ale to ma się nie jak do pierniczenia od czapy tamtego gościa
w ogóle pominął kwestię, że gdzie indziej ona chciał 
(11-12-2024, 06:24 AM)Tomek napisał(a):(10-12-2024, 03:18 PM)wyborca napisał(a): mam wrażenie jakby był poważny kryzys w kodi świecieFanFilm nie umiera - słyszę to od 8 lat i jakoś ciągle żyje...
fanfilm umiera, real debrid i pewnie ad też skoro jest również we francji, tikipeter odchodzi
Nowa wersja jest całkowicie od podstaw napisaną wtyczką - całkiem nieźle sobie radzi już obecnie, ale brak jej kilku elementów do "pełnej funkcjonalności". Poprawki idą swoim tempem, pewnie by mogły być szybsze, ale te zmiany są naprawdę duże, zaś developerów mało. Wersja Alpha która była tu dostępna jest w 99% używalną wersją dla zwykłego użytkownika.
To że developerzy nie zdecydowali się na wieczne łatanie kodu który miał naleciałości jeszcze z exodusa i innych wtyczek, który pamięta czasy kodi 14-16, który miał pełno plastrów pisanych przez różne osoby na zasadzie "żeby jakoś działało" - to ich decyzja. To że okazało się że ilość rzeczy które trzeba ogarnąć jest zbyt duża na dość wąskie grono - to inna sprawa...
To że tele społecznie tu poprawia tę wersję - to jego decyzja. Tak samo jak jego decyzją jest nieumieszczanie tego w żadnym repo.
ale już nie da się tam obejrzeć z darmowych źródeł jak kiedyś, nie? bo już od dłuższego czasu, o ile znajdzie jakieś biedne dwa źródła (czasem widzę filman), to nic się nie odpali. Może jakiś rok temu miał więcej darmowych wyników i dało się coś obejrzeć, ale już nie.