Nie korzystam z tego dodatku. W stable fanfilm przy wyświetlaniu źródeł w oknie wszystko działało - okna w katalogu zawsze powodowały problemy - dlatego ich nie używałem.
Co do dodatku Trakt oraz FanFilm - to średnie rozwiązanie - nakładają się funkcje - więc to bez sensu - często błędnie oznacza przez to i się wykłada. Dodanie do tego biblioteki powoduje już cyrki kompletne.
Nie chce podłączać pod trakt ff od tele bo używam na stałe ff3 z trakt - boje się że namiesza mi w moim 10 letnim koncie trakt.
Co do dodatku Trakt oraz FanFilm - to średnie rozwiązanie - nakładają się funkcje - więc to bez sensu - często błędnie oznacza przez to i się wykłada. Dodanie do tego biblioteki powoduje już cyrki kompletne.
Nie chce podłączać pod trakt ff od tele bo używam na stałe ff3 z trakt - boje się że namiesza mi w moim 10 letnim koncie trakt.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.