Liczba postów: 4,060
Liczba wątków: 42
Reputacja:
522
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
Nie wiem czy wersja w repo ma poprawkę na justwatch. Wersja od tele ma już ją zaimpletowaną.
Widziałem rzeczy, którym wy, ludzie, nie dalibyście wiary. Statki szturmowe w ogniu sunące nieopodal Pasu Oriona. Oglądałem promieniowanie skrzące się w ciemnościach blisko wrót Tannhausera. Wszystkie te chwile znikną w czasie jak łzy w deszczu. Pora umierać...
1
Liczba postów: 19
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
System operacyjny:
Urządzenie: Dell
Cześć. Przychodzę z dwoma pytaniami:
1. Jak rozwiązać problem z Zaluknij? Tzn: na PLAY mobilnym FF nie wyszukuje źródeł a na starym UPC stacjonarnie źródła się pokazują. Czy ktoś z WAS próbował to zareklamować w PLAY? Jak to 'ubrać' w słówka?
2. Od jakiegoś czasu (2-3 tyg...) synchronizacja seriali z Trakt dziwnie się zachowuje a mianowicie: przykładowo wyszukuje serial, następnie wchodzę i wyszukuję odcinek, pokazuje np 4 źródła, oglądam odcinek. Po obejrzeniu 'ptaszek' robi się przy obejrzanym źródle a po wyjściu do listy odcinków przy danym odcinku juz 'ptaszka' nie ma. Czy muszę gdzieś w ustawieniach Trakt lub FF zmienić?
Reputacja:
522
System operacyjny:
13-12-2024, 04:08 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-12-2024, 06:49 PM przez Tomek.)
Nie korzystam z tego dodatku. W stable fanfilm przy wyświetlaniu źródeł w oknie wszystko działało - okna w katalogu zawsze powodowały problemy - dlatego ich nie używałem.
Co do dodatku Trakt oraz FanFilm - to średnie rozwiązanie - nakładają się funkcje - więc to bez sensu - często błędnie oznacza przez to i się wykłada. Dodanie do tego biblioteki powoduje już cyrki kompletne.
Nie chce podłączać pod trakt ff od tele bo używam na stałe ff3 z trakt - boje się że namiesza mi w moim 10 letnim koncie trakt.
Widziałem rzeczy, którym wy, ludzie, nie dalibyście wiary. Statki szturmowe w ogniu sunące nieopodal Pasu Oriona. Oglądałem promieniowanie skrzące się w ciemnościach blisko wrót Tannhausera. Wszystkie te chwile znikną w czasie jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Reputacja:
522
System operacyjny:
No i stało się.
Wątek zamykam.
Modyfikacja FanFilm od tele dostępna w nowym wątku:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Wersja stable i tak praktycznie nie działa z darmowymi źródłami - więc szkoda czasu na odpowiadanie tutaj - i tak wszyscy pytają o wersję tele.
Fajnie było.
Podziękowali:
arkady1964,
racmic123
1