Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
strims.top / transmisje
działa wam wtyczka SPORTHD? ja na obu boxach mam problem k19.3 i k19.4
Odpowiedz
REKLAMA:

(29-08-2022, 02:09 PM)lebsky napisał(a): działa wam wtyczka SPORTHD? ja na obu boxach mam problem k19.3 i k19.4
 U mnie śmiga
Odpowiedz
Huh, sportowa.tv chyba jednak już nie daje dostępu do strims.top?
Odpowiedz
Poszukuję wtyczki do oglądania piłka nożnej na żywo, wszelkie streamy, transmisje w różnych językach. Kiedyś była sportowa, już nie działa, choć też nie była idealna. Coś się znajdzie?
# Kodi rządzi #
Odpowiedz
Dopóki nic odpowiedniego nie ma, to od 22 kwietnia 2024 jest dostępna do instalacji nowość  tj.  poprawiona, oficjalna i bezpłatna przeglądarka  ze Sklepu Google Play dedykowana na Android TV, która dobrze działa na tym sprzęcie tj. ZEUS TV Browser.  Szersze info dla zainteresowanych:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Pozdrawiam
Odpowiedz
Dopóki dalej nic odpowiedniego nie ma, to od kilku dni dostępna do instalacji jest bezpłatna przeglądarka Cốc Cốc TV Browser do pobrania z Google Play Store na Android TV. Przeglądarka ta naprawdę bardzo dobrze dobrze działa na tym sprzęcie, nawet dużo lepiej od przeglądarki ZEUS TV Browser, że o innych przeglądarkach nie wspomnę.  Info dla zainteresowanych:

Oczywiście, że moje powyższe info dla zainteresowanych to tylko informacja, nim nie ma innych możliwości...

Pozdrawiam
Odpowiedz
REKLAMA:

Odpowiedz
@Knife5  Piszę o przeglądarkach internetowych na system Android TV.

Generalnie w temacie przeglądarka na Android TV to jest problem z przeglądarkami dedykowanymi tj. mające obsługę z pilota Android TV. Tylko niektóre obsługują blokadę reklam i tryb obrazu Desktop, do tego jak obsługują jedno to nie obsługują drugiego, że nie wspomnę o innych funkcjach.

Istnieje co prawda możliwość zainstalowana przeglądarek z mobilnego Androida (znanego ze smartfonów), ale bez myszy/klawiatury bezprzewodowego BT lub pilota Air Mouse nie nie można nimi sterować, a i tak obsługa jest mało wygodna.

Jest wątek o bezpłatnych przeglądarkach działających na Android TV, są w nim opisane różne przeglądarki popróbuj wszystkich, może coś się nada:

Jeszcze raz zaznaczam, że Android TV to nie system Windows, ani nawet mobilny Android i wybór zadawalająco działającej przeglądarki internetowej dla Android TV nie jest prosty (nie ma idealnej)...

Co do Cốc Cốc TV Browser  Szersze info w:

Zaletą tej przeglądarki jest niewątpliwie zdecydowanie najlepsza blokada reklam spośród przeglądarek dedykowanych na Android TV, ale ma też wady o tym w poście powyżej.

Pozdrawiam
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości