Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skórka Embuary (Matrix/Nexus) nie wymaga Emby i działa w każdej konfiguracji Kodi.
Jak w temacie tj. skórka Embuary (Matrix/Nexus) została opracowana dla użytkowników Emby, ale dobrze działa w każdej konfiguracji Kodi 19 Matrix oraz Kodi 20 Nexus. Informacja o skórce Embuary jest podana w linku poniżej:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Uwaga! Zaznaczam, że skórka Embuary do poprawnego działania w ogóle nie wymaga Emby. Więc nie trzeba instalować dodatków które są proponowane pod koniec instalacji skórki Embuary. Co do samej skórki, działa bardzo szybko i stabilnie, jest funkcjonalna, ma też ładny, intuicyjny i czytelny interfejs. Dlatego skórka Embuary (Matrix/Nexus) jest godna uwagi.

W przypadku, gdy ktoś zainstalował skórkę z dodatkami Emby i ich nie potrzebuje to należy odinstalować skórkę, wszystkie dodatki Emby (w tym zależności Emby) i zainstalować skórkę od nowa, ale bez instalacji proponowanych dodatków.

Instalacja skórki Embuary (Matrix/Nexus) w Kodi: Ustawienia > Dodatki > Zainstaluj z repozytorium > Kodi Add-on repository > Wygląd i działanie > Skóra > Embuary (Matrix/Nexus)
Dziwna sprawa, ale nie wiem dlaczego, przez Ustawienia: Interfejs/Skóra/Pobierz więcej, miewałem niekiedy problemy z instalacją skórki Embuary (Matrix/Nexus), dlatego dla zainteresowanych zdecydowanie zalecam powyższą bezpośrednią instalację skóry z oficjalnego repo Kodi Add-on repository. 

Pozdrawiam

Edit. Skórkę polecam, ponieważ podoba mi się jej wygląd i dlatego ją przez pewien czas stosowałem na Kodi 19 i Kodi 20.
Odpowiedz
REKLAMA:

Zainstalowałem skórkę na Canal+ Box i wygląda pięknie. Z tym, że po dodaniu własnych widżetów (foldery z FanFilm - Nowe Filmy, Trendy, Najpopularniejsze, W kinach i kilka gatunków) skórka po zaimportowaniu plakatów strasznie tnie... Czy da się coś zrobić, żeby przeglądanie było płynne? Próbowałem ograniczyć do 10 pozycji każdy widget, ale nie zauważyłem różnicy.
Odpowiedz
Spróbuj przełączyć w fanfilm na otwierane źródeł w oknie a nie w katalogu. Może coś pomóc
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda

Ze względu na prośbę jednego z Junior Member: nie odpowiadam na PW
Odpowiedz
Próbowałem już, ale bez różnicy. Problem dotyczy jedynie głównego ekranu, w ustawieniach i wtyczkach wszystko śmiga płynnie
Odpowiedz
A jak dodać zakładkę "telewizja" z programami tv?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości