Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Multimedialny Browser Dezor TV+Filmy+Seie
Coni napisał  "Wspomniany ADS Browser tez od czasu do czasu jest u mnie w uzytku."

@coni, ja od kilkunastu dni całkowicie "przesiadłem" się na ZEUS TV Browser ,  na Android TV ta przeglądarka jest naprawdę rewelacyjna  Smile , obecnie zdecydowanie dużo lepsza od przeglądarki Browser (ADS Browser).

Co do przeglądarki Dezor, to już przeszłość, nawet jeszcze działa, ale jak dla mnie na dzień dzisiejszy nie ma ona żadnych zalet...

Pozdrawiam

Podziękowali: coni
Odpowiedz
REKLAMA:

(07-05-2024, 07:14 AM)arkady1964 napisał(a): .....ja od kilkunastu dni całkowicie "przesiadłem" się na ZEUS TV Browser... 
Dzieki, wyprubuje i dam znac. Wink

Napewno slyszales tez o browserze Dezor.
Apka w wersji Dezor  1.1.2.apk pozwala ogladac Live TV poprzez KOOL.TO czy VAVOO.TO

Pozdrawiam

Podziękowali: arkady1964
[i]Aby zrodziło się to co możliwe, należy stale próbować tego co niemożliwe.[/i]
Odpowiedz
@coni , ja oceniam Dezor jako przeglądarkę, być może serwisy, które podałeś działają, ale na słabej przeglądarce męcząca jest obsługa serwisów internetowych...

Poleciłem Tobie przeglądarkę internetową ZEUS TV Browser, który śmiga super, ale musisz w 2 ustawieniach koniecznie ustawić widok komputerowy dla Android TV, opis w:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Dobrze też działa na przeglądarce ZEUS TV Browser serwis internetowy strims.top, zresztą inne serwisy w tym cda.pl też działają dobrze.
Bardzo dobrze działa wyszukiwanie głosowe, co jest rzadkością w przeglądarkach dedykowanych na Android TV, tylko trzeba w ustawieniach ZEUS TV Browser załączyć mikrofon.

Pozdrawiam

Edycja.  @coni  ZEUS TV Browser vs. Browser  DOGRYWKA

Na początku maja 2024 roku ukazała się aktualizacja przeglądarki Browser, w nowym wydaniu wprowadzono, skuteczną blokadę reklam, dobrze działające wyszukiwanie głosowe i kilka innych znaczących zmian i funkcji.

No cóż, "pojedynek"  ZEUS TV Browser vs. Browser po dogrywce zakończony.  Wynik to remis...  Przynajmniej na dzień dzisiejszy, nie sposób jednoznacznie stwierdzić, która przeglądarka jest lepsza.

Obie przeglądarki mają swoje zalety i wady, ale obecnie są na mniej więcej na równym poziomie,  pobieranie dostępne do instalacji na Android TV z oficjalnego  Sklep Google Play:
Kategoria aplikacji > Narzędzia

Ja obecnie mam zainstalowane obie przeglądarki internetowe na moim sprzęcie z Android TV...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości