Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[oddzielony] Aktualizacje softu do vectra/play
Przy tym komunikacie, że należy skontaktować się z usługodawcą należało wtedy nacisnąć przycisk wybierania głosowego i powiedzieć: ustawienia. Z pendrive wgrać launchera Wolfa, albo że sklepu launcher Projecitive i sprawa załatwiona
Odpowiedz
REKLAMA:

A jaki może być najtańszy zamienny pilot?
Odpowiedz
Brick 
(15-02-2025, 09:11 PM)michaelred napisał(a): Staruszek DV8519 dostał aktualizacje do Androida 12. Firmware 12.1.50

Posiada ktoś link do pliku tej aktualizacji??
Odpowiedz
(30-04-2025, 05:39 PM)rum67 napisał(a): A jaki może być najtańszy zamienny pilot?

a co potrzebujesz ? mam gdzies link do takiego orginalnego

i do starej wersji i nowej z klawiatua lub bez :] zainteresowany ?

(17-11-2024, 11:37 AM)szyberpt napisał(a): Witam,
Dekoder dv8988 po ostatnie aktualizacji systemu [oprogramowanie 11.6.128, poprawki z 5 lipca 2024] nie mogę usuwać wbudowanych aplikacji przez shell'a.

Komenda:
pm uninstall -k --user 0 [nazwa pakietu]
Zwraca błąd:
Failure [DELETE_FAILED_INTERNAL_ERROR]
Poprzez aplikację ADBAppControl też brak możliwości (taki sam błąd)

Jakieś pomysły????

mozna niektóre wylaczyc apki przez adbtv czasami przez appcontrol ale odinstalowac juz ciezko
tez mam ten blad po aktualizacji
nie mozna nawet wywalic orginalnego launcher vectra
.... gdyby tylko odblokowac bootloadera.... ma ktos moze jakies pomysly jak by to obejsc mam kilka sztuj moge zrobic eksperymenty :]

moze zaprogramowac nanda albo przez jtaga ?

Odpowiedz
Wie ktoś jak na stałe wyłączyć automatyczne zmienianie klatek (afr) w boxie DV8519? Wprowadzili to chyba w ktorejs aktualizacji. Zauważyłem, ze niektóre apki sobie same zmieniają np na 50hz. Niestety mój stary TV/monitor LG wtedy troche świruje. Wole już trzymać cały czas na 60hz.
Odpowiedz
Cześć Panowie. Przeszukałem caly internet i nie znalazlem odpowiedzi, dlatego Jesteście moją jedyną deską ratunku.  Posiadam dekoder DV8988 oglądam iptv na osobnej aplikacji, od wczoraj przy uruchomienniu wywala mi błąd "brak autoryzacji, prosze spróbować później lub skontaktować sie z biurem obsługi". 

Zrobiłem hard reset i wszystko niby było dobrze do końca konfiguracji gdzie wyskoczyło okno wyszukiwania aktualizacji i problem powrócił.

Czy to wyszła aktualizacja która mi zblokowała urządzenie? Można to jakoś odratować ?
Odpowiedz
REKLAMA:

Konto operatora zostało wylogowane. Aby używać dalej urządzenia trzeba zmienić launcher.

Aby wyjsc z tego okna o którym mówisz, odpal mikrofon na pilocie i powiedz "otwórz ustawienia" później aplikacje, sklep play, otwórz i wyszukaj np Flauncher.
Po zainstalowaniu klikasz przycisk Home i pojawi się okto wyboru domyślnego launchera. Dajesz Flauncher. Kolejny raz jak klikniesz Home zaznaczasz zawsze i już masz przypisany jako domyślny.
Oczywiście później możesz wgrać dowolny launcher.
Odpowiedz
Dzięki Panowie! pokierowałem sie instrukcją znalezionom na forum i ogarnolem w ten sam sposób co piszecie ?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości