Liczba postów: 6
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 19.4
System operacyjny:
Urządzenie: Canal plus box
Przy tym komunikacie, że należy skontaktować się z usługodawcą należało wtedy nacisnąć przycisk wybierania głosowego i powiedzieć: ustawienia. Z pendrive wgrać launchera Wolfa, albo że sklepu launcher Projecitive i sprawa załatwiona
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
Urządzenie: Smart TV
A jaki może być najtańszy zamienny pilot?
Liczba postów: 53
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
Wersja Kodi: 19
System operacyjny:
Urządzenie: Canal + box 4K
28-06-2025, 12:33 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-06-2025, 03:37 PM przez michaelred.)
Wie ktoś jak na stałe wyłączyć automatyczne zmienianie klatek (afr) w boxie DV8519? Wprowadzili to chyba w ktorejs aktualizacji. Zauważyłem, ze niektóre apki sobie same zmieniają np na 50hz. Niestety mój stary TV/monitor LG wtedy troche świruje. Wole już trzymać cały czas na 60hz.
Reputacja:
0
System operacyjny:
Urządzenie: Dv 8988
Cześć Panowie. Przeszukałem caly internet i nie znalazlem odpowiedzi, dlatego Jesteście moją jedyną deską ratunku. Posiadam dekoder DV8988 oglądam iptv na osobnej aplikacji, od wczoraj przy uruchomienniu wywala mi błąd "brak autoryzacji, prosze spróbować później lub skontaktować sie z biurem obsługi".
Zrobiłem hard reset i wszystko niby było dobrze do końca konfiguracji gdzie wyskoczyło okno wyszukiwania aktualizacji i problem powrócił.
Czy to wyszła aktualizacja która mi zblokowała urządzenie? Można to jakoś odratować ?
Liczba postów: 206
Liczba wątków: 12
Reputacja:
80
System operacyjny:
Urządzenie: Nvidia Shield 2019 PRO
16-09-2025, 07:17 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-09-2025, 07:18 AM przez Matheusz.)
Konto operatora zostało wylogowane. Aby używać dalej urządzenia trzeba zmienić launcher.
Aby wyjsc z tego okna o którym mówisz, odpal mikrofon na pilocie i powiedz "otwórz ustawienia" później aplikacje, sklep play, otwórz i wyszukaj np Flauncher.
Po zainstalowaniu klikasz przycisk Home i pojawi się okto wyboru domyślnego launchera. Dajesz Flauncher. Kolejny raz jak klikniesz Home zaznaczasz zawsze i już masz przypisany jako domyślny.
Oczywiście później możesz wgrać dowolny launcher.
Reputacja:
0
System operacyjny:
Urządzenie: Dv 8988
Dzięki Panowie! pokierowałem sie instrukcją znalezionom na forum i ogarnolem w ten sam sposób co piszecie ?