Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TB7 player
(28-12-2024, 11:01 PM)tele napisał(a): @Theo1313
Spróbuj w ustawieniach wtyczki, w sekcji "Zaawansowane", ustawić "symulację agenta urządzenia" na "przeglądarka" lub "VLC".

Zastosowałem twoje rozwiązanie i zadziałało! Ustawiłem VLC jako agenta urządzenia. Dodatkowo wspomnę, że działa także zewnętrzny odtwarzacz (MX Player). Często korzystam z tego na tablecie, bo niestety twórcy Kodi zaniedbali wsparcie dla ekranów dotykowych. Pamiętam, że w "oficjalnym" tb7 playerze zawsze był z tą funkcją problem z jakiegoś powodu. A propo samego tb7, też zauważyłem, że linki działają krócej niż 24h.
Odpowiedz
REKLAMA:

No to super, że zadziałało.
Odnośnie zewnętrznego odtwarzacza, to też mi zależało na tym, więc dlatego m.in. zmodyfikowałem tą wtyczkę.
Szkoda, że nikt z administracji nie dodał jej do repozytorium.
Odpowiedz
Ostatnio zastanawiałem się, dlaczego tak mało źródeł mi znajduje. Okazało się, że tb7 usunął możliwość wyszukiwania plików z oboom na stronie. Dlatego muszę czasami niestety ręcznie szukać linki na warezach. Ktoś może sprawdzić, czy na innych multihostach np. rapideo też usunęli taką możliwość?
Odpowiedz
Od wczoraj to już tylko "Twojplik" się ostał - zniknęły źródła z "Wrzucaj"
Odpowiedz
"Wrzucaj" i "Oboom" wprowadzili ostatnio zabezpieczenie przed generowaniem linków . Tb7 musi wprowadzić obejście tego problemu inaczej generowanie linków nie będzie działać.
1
Odpowiedz
@stasiu12
Chyba im się udało dla "Wrzucaj", bo dziś zauważyłem, że się pojawiły takie źródła na liście i jak jedno z nich uruchomiłem, to nawet zadziałało.
Odpowiedz
REKLAMA:

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości