04-05-2023, 08:20 PM
kojarzy ktos dzialajaca wtyczne do canal+ ? (normalnie z oplaconym kontem)
canal plus
|
04-05-2023, 08:20 PM
kojarzy ktos dzialajaca wtyczne do canal+ ? (normalnie z oplaconym kontem)
REKLAMA:
05-05-2023, 04:01 AM
Nie ma obecnie
22-09-2024, 06:57 AM
Nie potrzeba zadnych wtyczek zeby anal + ogladac, wymagany jest wiadomo abonament.
Narazie Adas
23-02-2025, 03:07 PM
A wyjdzie kiedykolwiek wtyczka do tego serwisu żeby zalogować się i oglądać za opłacony abonament czy to nierealne?
03-03-2025, 09:00 PM
W sprawie wtyczki do canal+ jest bardzo dziwna sprawa.
Owszem, kiedyś jak najbardziej była wtyczka do tego serwisu - i jej kod chyba nadal jest w sieci - tylko że jest to niedziałająca i nie aktualizowana od dawna wersja. Sam pamiętam jak dwa lata temu w wakacje próbowałem napisać do niej poprawkę tak żeby dało się zalogować - wprawdzie w nietypowy i trochę karkołomny sposób, ale jednak - to jeden z twórców wtyczek wysłał mi wiadomość że poprawka istnieje ale "nie może być rozprowadzana" bo cośtam. (jakby co, ja nie mam tej poprawki) Obecnie, od bardzo długiego czasu, jakiekolwiek wpisy w issues na githubie są tłumione w zarodku i oficjalna wersja brzmi: nie może być wtyczki do c+ bo serwis tego nie chce. Lub też prośby są ignorowane. Chociaż nie wiem, czy autor/autorzy dostał/-li wiadomość z działu prawnego c+ czy po prostu mieli dosyć poprawiania po tym jak programiści c+ coś zmieniali. Najbardziej spodobał mi się komentarz na pewnym innym forum: wtyczka c+ jest rozprowadzana jak bibuła w stanie wojennym. ![]() Podziękowali: waldi22 |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|