11-01-2026, 10:51 PM
A mnie nikt, nie blokuje i oglądam od wielu lat u sprawdzonej osoby,a nie u oszusta otopay ? Jak ktoś coś zapraszam na priv.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
|
Szukasz telewizji IPTV?
|
|
11-01-2026, 10:51 PM
A mnie nikt, nie blokuje i oglądam od wielu lat u sprawdzonej osoby,a nie u oszusta otopay ? Jak ktoś coś zapraszam na priv.
Pozdrawiam REKLAMA:
12-01-2026, 08:42 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-01-2026, 08:45 PM przez spider007.)
(05-11-2025, 12:44 PM)kanapa napisał(a): Ja korzystam z tv team od dwóch miesięcy ale nie będę przedłużał. Rzadko oglądam telewizję, kupiłem tylko pod sport. Ostatnio chciałem oglądać Ligę Mistrzów i rwało niesamowicie. Wczoraj też chciałem obejrzeć i najlepszy mecz jaki był w ogóle nie odpalał.Może masz za słaby ping do iptv ? u mnie przy pingu ok. 30ms gdy jest duże obciążenie dla kanału to ten poprostu dłużej się włącza ale działa bez zwiech, gdybym przełączył na szmelcowaty internet gsm lub jakąś radiówkę to ten kanał by zacinał to taka różnica. Do prawidłowego odbioru iptv najlepsze światłowód lub starlink .
12-01-2026, 10:16 PM
(12-01-2026, 08:42 PM)spider007 napisał(a):Ja od roku korzystam z tv.team, mialem internet na starych drutach 40Mbps i działało niezawodnie. To jedna z lepszych list. Cenowo wymiata: ok 8 zl/mc, na 2 urządzenia.(05-11-2025, 12:44 PM)kanapa napisał(a): Ja korzystam z tv team od dwóch miesięcy ale nie będę przedłużał. Rzadko oglądam telewizję, kupiłem tylko pod sport. Ostatnio chciałem oglądać Ligę Mistrzów i rwało niesamowicie. Wczoraj też chciałem obejrzeć i najlepszy mecz jaki był w ogóle nie odpalał.Może masz za słaby ping do iptv ? u mnie przy pingu ok. 30ms gdy jest duże obciążenie dla kanału to ten poprostu dłużej się włącza ale działa bez zwiech, gdybym przełączył na szmelcowaty internet gsm lub jakąś radiówkę to ten kanał by zacinał to taka różnica.
13-01-2026, 10:25 AM
@satman możesz mieć nawet 1gbps ale jeżeli ping będzie za wysoki to się taki internet nie będzie nadawał do odbioru iptv i grania online. Możesz mieć internet (nie)światłowodowy ale ping będziesz miał dopuszczalny i taki internet nada się do tego celu. W polsce część obszaru przejętego przez vectre po starej multimedii catv nadaje się tylko do komunikacji i pobierania plików nie nadaje się do odbioru żadnego iptv w niektórych lokalizacjach mają bardzo wysoki ping nawet tam gdzie prowadzą światłowód do mieszkania to do piwnic dociera kabel koncentryczny to się tylko nazywa światłowód. Wejdz sobie tutaj i poczytaj dlaczego min. starlink nadaje się do tego celu By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. . Co do iptv które oglądasz ono chyba nie posiada archiwum, czy polskie transmisje sportowe ppv są dostępne ?
10-02-2026, 05:56 PM
(05-11-2025, 04:34 PM)Łonogrzmot napisał(a):Wypróbowałem to wczoraj i rzeczywiście musze przyznać że to najszybsze iptv na które trafiłem, działa również bardzo stabilnie jedyny mankament to taki że jakość polskich kanałów jest troche gorsza ale jak ktoś z daleka ogląda to nawet nie zauważy. Ja akurat używam ott_navigator.(05-11-2025, 12:44 PM)kanapa napisał(a): tv team
10-02-2026, 08:57 PM
Pytanie do osób które mają listę od ,,ruska,, czyli
teleelevi... Od jakiegoś czasu fatalnie działa mi jeden jedyny kanał na liście czyli Canal+ extra 1. Obraz skacz i dźwięk opóźniony, jak u was? Najgorsze że na tym lecą najlepsze mecze tivimate premium na tv oraz televizzo na telefonie. Na obu to samo tylko ten kanał...Wysłane z mojego 23078PND5G przy użyciu Tapatalka REKLAMA:
10-02-2026, 09:29 PM
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|