05-09-2025, 03:43 PM
Ma ktoś może aktualny plik APK do tej aplikacji skanującej DVB-T? Czy ktoś próbował ją odpalać na Kaonie?
|
Play Now TV BOX v4
|
|
05-09-2025, 03:43 PM
Ma ktoś może aktualny plik APK do tej aplikacji skanującej DVB-T? Czy ktoś próbował ją odpalać na Kaonie?
REKLAMA:
01-12-2025, 05:24 PM
Witam czy komuś się udało zespolić liste z aplikacji dtvsetup demo czyli mux 8 i resztę kanałów ?
16-12-2025, 01:16 PM
Pomocy
Posiadam Play Box TV 4B. Wszystko było ładnie pięknie, aż do momentu gdy uruchomiłem urządzenie w trybie recovery. Tam niestety omyłkowo zatwierdziłem polecenie wipe param partition. Urządzenie się uruchomiło. I tu niespodzianka otwieram sklep Google Play a tam brak a tam nagle zniknęła aplikacja Play Now TV. Chciałem uruchomić tryb programisty, nieznane źródła itd lecz zablokowane. Zrobiono przy użyciu apk Developer Tools. Pobrałem Play Now TV z zewnętrznego źródła lecz przy próbie aktywacji konta wyskakuje błąd.-sprawdzono na kilku wersjach bez efektów. Ponoć potrzebuje firmware od operatora ewentualnie może być dump firmware żeby go odratowania. Lecz że nie korzystam z usług Play a urządzenie było kupione w lombardzie to serwis odpada. Czy ktoś jest w stanie mi pomóc. Aplikacja Play Now TV wcześniej normalnie działała i dalej działa ale na innych urządzeniach. Na tym bez szans.
16-12-2025, 07:56 PM
Nic nie zrobisz.
To urządzenie operatorskie i to operator kształtuje to, jak ono pracuje. Po resecie zaciągnął nowy firmare (usługa krms mogła być wcześniej uśpiona/wyłączona) Play usunął z google play play now - bo może By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Play ograniczył logowanie do play now z konkretnych urządzeń - bo może, usługa działa poprawnie BEZPOŚREDNIO Z LAUNCHERA dla abonenta któremu wydano sprzęt. Ty tym abonentem nie jesteś. Rozwiązanie: Kup urządzenie nieoperatorskie na wolnym rynku. Masz teraz na hiszpańskim amazonie dobre promo: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
30-12-2025, 03:02 PM
(09-08-2024, 08:14 AM)477112 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.ta cala akcja wylacza ten komunikat aktywacyjny play przy odpaleniu boxa ?
03-01-2026, 11:57 AM
(25-11-2024, 06:28 PM)pituch napisał(a): Ja swojego KAON uwaliłem, jakiś sposób na hard reset, recovery mode ?Pamiętasz jeszcze może tę sytuację, wycięcie Kaonowych paczek uwaliło też launcher Playa? Czy miałeś wcześniej wyłączony ich launcher i dlatego po wywaleniu Wolfa wyglądało jak cegła, ale głosowowo udało się tego Playa podnieść? (pytam tylko pod kątem wpływu wycięcia KRMSów na launcher a nie DVB-T) REKLAMA:
23-01-2026, 10:54 AM
Witam,
Panowie i Panie pomóżcie zrozumieć, bo ja nie ogarniam ![]() Mam PlayBoxTV v.4 (SDMC), który do zeszłego tygodnia działał tak jak należy. W weekend dostałem nowy dekoder SAT i tu zonk(!) – niektóre klawisze pilota dekodera (Ustym/Uclan) załączają mi PlayBox-a. Nawet po odpięciu dekodera SAT od telewizora (aby wyeliminować wpływ HDMI-CEC) i odłączeniu go od prądu i sieci sam pilot dekodera załącza Box-a. Jak to możliwe skoro pilot PlayBoxa to Bluetooth, a pilot dekodera to zwykłe 2,4 GHz? Ma ktoś jakieś pomysły? Jeżeli nie znajdę rozwiązania to przyjdzie mi się chyba pożegnać z dekoderem SAT, bo takie konflikty na dłuższą metę są nie do wytrzymania, a czegoś taniego co zastąpiłoby PlayBox-a (koniecznie z ATV Launcherem i Netflixem w pełnej rozdzielczości) na horyzoncie nie widzę. Pozdrawiam i z góry dziękuję za (konstruktywne) porady. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|