Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lista kanałów m3u
(22-12-2024, 06:17 PM)Siddini napisał(a): Testował ktoś ten Argon TV? Jak wypada w porównaniu z Plusx?

Aktualnie testuję jedną listę na 4 urządzeniach, póki co nie mam się prawie do czego przyczepić.
Co prawda nie mam porównania do PlusX, ale po obserwacjach:
  • bogata lista kanałów/filmów/seriali
  • buforowanie jest rzadkością
  • brak freezów czy errorów

Obsługa techniczna nie potrafi odpowiedzieć na pytania od tygodnia, ale na razie to jedyny mankament.
Odpowiedz
REKLAMA:

(06-01-2025, 08:46 PM)Atuzzo napisał(a):
(05-01-2025, 01:10 PM)18p06 napisał(a): Jest jakaś alternatywa dla usevq? Szukam źródła Trex. Nie wiem czy obecnie jest jakaś lepsza lista dla tv+vod.
Kupiłem trexa na alibaba i na razie jest ok.  Serwer stabilny bez mrożenia obrazu . Vod plus seriale też bogaty. Przetestuję go jeszcze 2 tyg i dam ci znać czy warto. Koszt 12 miesięcy to 55 $.

Czy tam jest dostępne archiwum, czyli oglądanie wstecz nawet do 3 dni?
Odpowiedz
adrt8v napisał(a):Czy tam jest dostępne archiwum

Nie ma.
Odpowiedz
(09-01-2025, 10:45 AM)Łonogrzmot napisał(a):

Nie ma.

Na trex jest archiwum. Tzn większość kanałów tv ma dwie wersje FHD bez archiwum i HD z możliwością cofania czy wybierania wcześniejszych materiałów. Chyba, że przez archiwum masz na myśli coś innego.
Odpowiedz
(10-01-2025, 07:04 PM)18p06 napisał(a):
(09-01-2025, 10:45 AM)Łonogrzmot napisał(a):

Nie ma.

Na trex jest archiwum. Tzn większość kanałów tv ma dwie wersje FHD bez archiwum i HD z możliwością cofania czy wybierania wcześniejszych materiałów. Chyba, że przez archiwum masz na myśli coś innego.

O to mi dokładnie chodzi. Wybieranie konkretnego programu wstecz i przewijanie. To nie jest tak, że tylko wybrane kanały mają tą opcję?
# Kodi rządzi #
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości