11-12-2025, 10:01 AM
(29-12-2024, 09:16 PM)RebA napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. czy ktoś z tego korzystałNie opłaca się płacisz pośrednikowi marżę jak można kupować u źródłaZdecydowanie odradzam telewizję IPTV otopay. Straciłem tylko swoje pieniądze bez możliwości ich odzyskania bo firma zarejestrowana w UK a swoja tv mają na serwerach utrzymywanych poza Polską. Zostałem zbanowany bo niby oglądałem tv na 2 urządzeniach. A to po prostu było tak że żona niewłaściwie opuściła jedno urządzenie ( aplikacja kodi na telewizorze ) kiedy ja włączyłem telewizję na drugim urządzeniu. Dostałem, masakryczną wiadomość od otopay jakbym był jakimś przestępcą. Nie ma możliwości wyjaśnienia czy odwrócenia tego. czegoś takiego w życiu nie widziałem. Ta nielegalna telewizja obrosła w piórka. Oszukuje ludzi i czuje się całkowicie bezkarnie. Przestrzegam wszystkich. No chyba że z góry założycie używanie tej telewizji tylko i wyłącznie na jednym urządzeniu celem uniknięcia pomyłki. Bo jak już zdarzy się to nie ma opcji odwrotu. Ja u siebie po moim IP już nie będę miał możliwości uruchomienia tej telewizji nie mówiąc już o stracie xxx pieniędzy za abonament. Wklejam treść jaka otrzymałem od nich : IPTV Support
Wysłane z mojego SM-M156B przy użyciu Tapatalka
Wczoraj o 22:06
System: Zbanowano adres IP. Nie kupuj nowego pakietu dopóki nie zmienisz adresu IP. Nie połączysz się z kanałami na żadnym innym pakiecie/koncie dopóki nie zmienisz adresu IP. Adres IP może zmienić wyłącznie Twój dostawca internetu. W innym wypadku poszukaj innej telewizji, u nas już nic nie obejrzysz. Decyzja o zbanowaniu adresu IP jest ostateczna