Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Darmowa aplikacja IPTV niebieskie logo
Cześć

Zainstalowałem na telefonie darmowa aplikacje IPTV i skonfigurowałem listę od plusx (wybrałem tą dla tivimate)
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.&hl=pl

I teraz pojawia się problem bo teoretycznie aplikacja obsługuje archiwum i timeshift ale niestety to nie działa, np wybieram odtwarzanie programu z wczoraj to i tak odtworzy mu to co leci aktualnie, tak samo jak zmieniam suwak w odtwarzaczu. Nie widzę nigdzie w ustawieniach opcji co do tego żeby np zmienić format catchup jak w kodi. 
Czy ktoś korzysta z tej aplikacji i udało mu się skonfigurować poprawnie archiwum i timeshift?

Ewentualnie czy jest jakaś inna w pełni darmowa aplikacja która będzie obsługiwać te funkcje dla listy z plusx?

Pozdr,
Odpowiedz
REKLAMA:

(27-07-2024, 08:06 PM)sonic napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.&hl=pl

I teraz pojawia się problem bo teoretycznie aplikacja obsługuje archiwum i timeshift ale niestety to nie działa, np wybieram odtwarzanie programu z wczoraj to i tak odtworzy mu to co leci aktualnie, tak samo jak zmieniam suwak w odtwarzaczu. Nie widzę nigdzie w ustawieniach opcji co do tego żeby np zmienić format catchup jak w kodi. 
Czy ktoś korzysta z tej aplikacji i udało mu się skonfigurować poprawnie archiwum i timeshift?

Ewentualnie czy jest jakaś inna w pełni darmowa aplikacja która będzie obsługiwać te funkcje dla listy z plusx?

Pozdr,
Mi działa archiwum na tej aplikacji iptv pro, masz dodane dobre epg? I czy masz też dobry link bo on coś tam ostatnio nakabinowal i nie każdy link w każdej aplikacji ma archiwum
Odpowiedz
(28-07-2024, 07:35 AM)RebA napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.&hl=pl

Pozdr,
Mi działa archiwum na tej aplikacji iptv pro, masz dodane dobre epg? I czy masz też dobry link bo on coś tam ostatnio nakabinowal i nie każdy link w każdej aplikacji ma archiwumjak działa na pro to na zwyklej tez powinno, EPG.ovh mam dodane. No właśnie nie wiem która listę użyć z tych obecnie dostępnych, a ty wiesz która masz?

Ok mam odpowiedz od gościa w końcu.
Jak by ktoś miał ten sam problem to trzeba użyć list Smart IPTV CDN Poland (Universal) i wszystko działa jak należy.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości