17-09-2024, 02:45 PM
(17-09-2024, 09:00 AM)ruster1 napisał(a):(22-08-2024, 08:32 AM)sebap napisał(a): Witam i jak w temacie. Duet Tivimate premium + Nokia Streaming Box 8010. Problem Jest taki, że po aktualizacji do Androida 12 przy oglądaniu zaczyna kręcić kółko i nie pomaga przełączenie na inny kanał i powrót do poprzedniego. Co ciekawe przestaje wtedy też działać odtwarzanie materiałów w innych aplikacjach, np. Smart IPTV czy Televizo ale też YouTube. Pomaga tylko wejście do ustawień boxa i uruchomienie ponowne. Dzieje się to w różnych odstępach czasowych, nieraz kilka minut a nieraz po 2-3 dniach. Zmieniałem też wersję TiviMate na starszą, nie pomogło. W ustawieniach TiviMate zmieniałem już wszystkie opcje, bez rezultatu. Dzieje się to z kilkoma różnymi dostawcami telewizji. Gdy nie włączam TiviMate tylko oglądam w Smart IPTV działa bez zarzutu, nie ma tego problemu.Czy udało się opanować problem? Pytam, bo zastanawiam się nad wymianą Fboxa Fergusona na Nokia 8010, gdzie w 80% będzie hulał TiviMate Premium.
Czy ktoś się spotkał z takim problemem?
A dlaczego Nokia 8010? Bo zalezy mi na wyjściu audio optyk.
Szczerze? Jak możesz to poszukaj homatics box r plus. Jednak działa stabilniej, przekonałem się na własnej skórze.
# Kodi rządzi #