Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
a4ksubtitles - nie znajduje polskich napisów
co się dzieje z a4ksubtitles? u mnie i u kolegi od jakiegoś czasu nie znajduje polskich napisów, na 90% podczas szukania wiemy, ze nie będzie, czy to nowy czy stary film, nawet znany. A nowa wersja opensubtitlesa.com też nie jest jakas wybitna w ofercie.
Odpowiedz
REKLAMA:

a napirojekt w czym przeszkadza?
Jeśli chcesz nas wspomóc jakąś kwotą możesz to zrobić przez poniższy banner!

[Obrazek: a015.gif]

Jak uzyskać logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(26-08-2024, 01:03 PM)oglada22 napisał(a): A nowa wersja opensubtitlesa.com też nie jest jakas wybitna w ofercie.

No to używaj wtyczki Opensubtitles.ORG 
Używam od lat, żadnych problemów z dostępnością napisów.
Odpowiedz
(27-08-2024, 07:44 AM)Toov napisał(a):
(26-08-2024, 01:03 PM)oglada22 napisał(a): A nowa wersja opensubtitlesa.com też nie jest jakas wybitna w ofercie.

No to używaj wtyczki Opensubtitles.ORG 
Używam od lat, żadnych problemów z dostępnością napisów.
Chyba nie wiesz, że ona jest już nieczynna i jedynie zobaczysz informację o premium cośtam cośtam Big Grin ich nowa wtyczka to com

(26-08-2024, 08:52 PM)mjw napisał(a): a napirojekt w czym przeszkadza?
Kiedyś używałem, niewiele znajdywało, albo pasowało do niczego, później w ogóle nic nie znajdywał. Używałem wspomnianych dwóch, bo przez lata napisy były i pasowały ZAWSZE do czegoś. Tutaj mi nigdy nie polecano napi, raczej a4k albo własnie opensubtitles (kiedyś org, teraz jest com). a4k zawsze miał dużo pl i pasowało. Właśnie testuję napi, nie znajduje nic do kilku filmów, które patrzę, nie jakieś niszowe, nawet znane. Czyli dalej bez sensu strona (nie tylko u mnie). W związku z czym pytam co się stało z tymi NAJPOPULARNIEJSZYMI dwoma źródłami polskich napisów, bo w innych językach to jasne, ale po polsku to coś bida z nędzą od jakiegoś czasu. A ponieważ nie jestem jednostkowym przypadkiem, to kiepsko to wygląda. Chyba, że jakaś kupa z netflixa to wiadomo, że jest odgórnie już. A czasem istnieją napisy na stronie, ale wtyczki ni widu ni słychu. Animal kingdom z 2023, ma napisy na opensubtitles.com i co? i nic, wtyczka nic Big Grin
Odpowiedz
(26-08-2024, 01:03 PM)oglada22 napisał(a): co się dzieje z a4ksubtitles? u mnie i u kolegi od jakiegoś czasu nie znajduje polskich napisów, na 90% podczas szukania wiemy, ze nie będzie, czy to nowy czy stary film, nawet znany. A nowa wersja opensubtitlesa.com też nie jest jakas wybitna w ofercie.

A mógłbyś dać jakiś przykład filmu? I czy na stronie są napisy do tych filmów?
W ustawieniach wtyczki masz prawidłowo wpisane dane do konta opensubtitles?
Możesz też założyć sobie konto na subdl.com i wklepać klucz API w ustawieniach wtyczki, co prawda dużo polskich napisów tam nie ma, ale się trafiają.
Sprawdziłem na kilku filmach i znajduje polskie napisy z opensubtitles, podnapisi, subdl, więc wtyczka jest sprawna.
Odpowiedz
(29-08-2024, 03:44 PM)DenDy napisał(a):
(26-08-2024, 01:03 PM)oglada22 napisał(a): co się dzieje z a4ksubtitles? u mnie i u kolegi od jakiegoś czasu nie znajduje polskich napisów, na 90% podczas szukania wiemy, ze nie będzie, czy to nowy czy stary film, nawet znany. A nowa wersja opensubtitlesa.com też nie jest jakas wybitna w ofercie.

A mógłbyś dać jakiś przykład filmu? I czy na stronie są napisy do tych filmów?
W ustawieniach wtyczki masz prawidłowo wpisane dane do konta opensubtitles?
Możesz też założyć sobie konto na subdl.com i wklepać klucz API w ustawieniach wtyczki, co prawda dużo polskich napisów tam nie ma, ale się trafiają.
Sprawdziłem na kilku filmach i znajduje polskie napisy z opensubtitles, podnapisi, subdl, więc wtyczka jest sprawna.
Coraz częściej nie znajduje (a są). Np animal kingdom z 2023, czekam i czekam, gdzie te napisy Big Grin w końcu zajrzałem na stronę opena i były tam jakiś czas, ale wtyczki nie widzą. Dane dobrze są wpisane od zawsze, bez zmian. Właśnie tak sobie poradziłem z innym filmem, ściągnąłem z opena, wgrałem na subdl i widać (na subdl). Bo np z jednym filmem była taka sytuacja, że napisów na openie nie było, ale były gdzieś indziej. Dodałem do opena, są tam sobie, ale wtyczki nie widzą Wink Nie wiem od czego to zależy, napisy jednych użytkowników są widoczne we wtyczkach, od innych nie? Nie mam tytułów pod ręką, pamiętam niedawny Dzień bestii z 1995, napisy są - wtyczki nie widzą. Coraz częściej tak (odkąd w sumie org zaczął się przenosić na com w zeszłym roku), u znajomych to samo. Teoretycznie się można bawić w ściąganie i wrzucanie na subdl, ale to trwa, a filmów takich coraz więcej, a jak już przeniesiesz, poczekasz aż się upubliczni - odpalasz i widzisz, ze nie pasuje (a wiemy, że nie zawsze styknie przesunąć napisy, rozjeżdżają się) Big Grin i musisz kolejny, mało praktyczne jeśli nie raz na ruski rok.
inny
stopmotion 2023 są na openie, ale ich nie znajduje ani a4k (szukający na openie) ani bezpośrednio opensubtitles (a4k znajduje tylko na subdl)
the three musketeers part ii milady 2023 - to samo co wyżej, z opena nie widzi polskich, tylko na subdl
najlepiej niech się tam wszyscy z napisami chyba przeniosą hehe

taki matrix to bez problemu, znajduje wszędzie Wink czy raczej "widzi wszystkie dostępne"
Odpowiedz
REKLAMA:

@DenDy wszystko popsułeś Sad Przynajmniej coś się działo, były emocje i obrażanie bez obrażania Wink A fakt jest taki, że ostro jest namieszanie z Opensubtitles.ORG, nie z COM. Panowie @Toov i @oglada22 na pewno się nie zrozumieli, ale szli szaleńczo w swoje. Gdy opadły emocje. To warto zdecydować, która wtyczka jest najlepsza w dzisiejszych czasach do napisów???
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości