Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
włatcy móch w jakiej wtyczce oglądać?
Video 
Oglądałem w filman.cc z darmowym kontem, ale od kilku tygodni się nie loguje (błąd logowania) szukam wiec innej wtyczki gdzie mógłbym oglądać stare odcinki włątców.,
Odpowiedz
REKLAMA:

@michalka 
Wtyczka FanFilm, bo też wyszukuje źródła z Filmana

[Obrazek: ArBuq1Al.jpeg]
Odpowiedz
(25-10-2024, 06:58 AM)tele napisał(a): @michalka 
Wtyczka FanFilm, bo też wyszukuje źródła z Filmana

[Obrazek: ArBuq1Al.jpeg]
Nie wiem co robię źle ale mam ustawione w fanfilmie żeby wyszukiwalo że źródła filman mimo to nie znajduje ani jednego linka. Mam konto premium na filman.cc ale tak jak wyżej koledze nie można się zalogować na wtyczce w kodi a aplikacja filman.cc na androida też widzę że działa zagranicą jak jej się podoba. Czy mógłbyś powiedzieć jak ustawić fanfilm żeby znajdował linki z filman.cc?
Odpowiedz
@Albineek
Zrzut ekranu pochodzi z obecnego FanFilm, określanego tutaj jako "stabilne" (z moimi poprawkami).
W tej wersji nie jest wymagane logowania w ogóle. A pokazywane linki są wtedy, gdy na stronie jest pozycja "Odtwarzacz bez limitów".
Skoro próbujesz się logować, to podejrzewam, że używasz wersji aplha FanFilm3, w której to dopiero w kolejnej odsłonie również nie będzie wymagane logowanie do źródeł z filmana.
Odpowiedz
(24-10-2024, 07:16 PM)michalka napisał(a): Oglądałem w filman.cc z darmowym kontem, ale od kilku tygodni się nie loguje (błąd logowania) szukam wiec innej wtyczki gdzie mógłbym oglądać stare odcinki włątców.,

Hej. Na prv bądź maila dam Tobie link bądź plik m3u z władcami much na IPTV
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości