24-10-2024, 07:16 PM
Oglądałem w filman.cc z darmowym kontem, ale od kilku tygodni się nie loguje (błąd logowania) szukam wiec innej wtyczki gdzie mógłbym oglądać stare odcinki włątców.,
włatcy móch w jakiej wtyczce oglądać?
|
24-10-2024, 07:16 PM
Oglądałem w filman.cc z darmowym kontem, ale od kilku tygodni się nie loguje (błąd logowania) szukam wiec innej wtyczki gdzie mógłbym oglądać stare odcinki włątców.,
REKLAMA:
27-10-2024, 08:33 PM
(25-10-2024, 06:58 AM)tele napisał(a): @michalkaNie wiem co robię źle ale mam ustawione w fanfilmie żeby wyszukiwalo że źródła filman mimo to nie znajduje ani jednego linka. Mam konto premium na filman.cc ale tak jak wyżej koledze nie można się zalogować na wtyczce w kodi a aplikacja filman.cc na androida też widzę że działa zagranicą jak jej się podoba. Czy mógłbyś powiedzieć jak ustawić fanfilm żeby znajdował linki z filman.cc?
@Albineek
Zrzut ekranu pochodzi z obecnego FanFilm, określanego tutaj jako "stabilne" (z moimi poprawkami). W tej wersji nie jest wymagane logowania w ogóle. A pokazywane linki są wtedy, gdy na stronie jest pozycja "Odtwarzacz bez limitów". Skoro próbujesz się logować, to podejrzewam, że używasz wersji aplha FanFilm3, w której to dopiero w kolejnej odsłonie również nie będzie wymagane logowanie do źródeł z filmana.
29-10-2024, 11:57 PM
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|