29-10-2024, 05:28 PM
Od jakiegoś czasu (andrid tv) po odpaleniu w kodi filman.cc od mbebe, wyrzuca mi błąd logowania i nie mogę wejśc do serwisu.Proszę o pomoc.
filman cc błąd logowania
|
29-10-2024, 05:28 PM
Od jakiegoś czasu (andrid tv) po odpaleniu w kodi filman.cc od mbebe, wyrzuca mi błąd logowania i nie mogę wejśc do serwisu.Proszę o pomoc.
REKLAMA:
29-10-2024, 07:56 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-11-2024, 03:33 PM przez arkady1964.)
@sewerynr2 , chociaż biorąc pod uwagę płeć, może Sewerynka, witam na tym szacownym Forum.
Wtyczka filman.cc od mbebe przestała działać, podobna sytuacja miała miejsce z 2 lata temu. Nie jest to wina Kodi. Przyczyną leży w użycia przez serwis przy zalogowaniu się testu "Nie jestem robotem" (reCAPTCHA). Obecnie nie ma na to rady we wtyczce od mbebe (nie wyświetla się test CAPTCHA, a bez niego nie można się zalogować). Zostają 2 możliwości: 1. Użycie "zmodyfikowanej" wersji FanFilm od @tele. Szersze info w postach @tele. 2. Oglądanie serwisu filman.cc na Android TV przez przeglądarkę internetową. Najlepsza w ostatnim czasie moim zdaniem jest BrowseHere. Info: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Można też użyć innej przeglądarki internetowej działające na Android TV. Szersze info: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Pozdrawiam |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|