29-10-2024, 05:28 PM
Od jakiegoś czasu (andrid tv) po odpaleniu w kodi filman.cc od mbebe, wyrzuca mi błąd logowania i nie mogę wejśc do serwisu.Proszę o pomoc.
filman cc błąd logowania
|
29-10-2024, 05:28 PM
Od jakiegoś czasu (andrid tv) po odpaleniu w kodi filman.cc od mbebe, wyrzuca mi błąd logowania i nie mogę wejśc do serwisu.Proszę o pomoc.
REKLAMA:
29-10-2024, 07:56 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-11-2024, 07:10 AM przez arkady1964.)
@sewerynr2 , chociaż biorąc pod uwagę płeć, może Sewerynka, witam na tym szacownym Forum.
![]() Wtyczka filman.cc od mbebe przestała działać, podobna sytuacja miała miejsce z 2 lata temu. Nie jest to wina Kodi. Przyczyną leży w użycia przez serwis przy zalogowaniu się testu "Nie jestem robotem" (reCAPTCHA). Obecnie nie ma na to rady we wtyczce od mbebe (nie wyświetla się test CAPTCHA, a bez niego nie można się zalogować). Zostają 2 możliwości: 1. Użycie "zmodyfikowanej" wersji FanFilm od @tele. Szersze info w postach @tele. 2. Oglądanie serwisu filman.cc na Android TV przez przeglądarkę internetową. Najlepsza w ostatnim czasie moim zdaniem jest BrowseHere. Można też użyć innej przeglądarki internetowej działające na Android TV. Szersze info: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Pozdrawiam
14-11-2024, 07:28 PM
Filman u mnie znowu działa, zarówno filmy jak i seriale.
14-11-2024, 07:56 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-11-2024, 08:01 PM przez arkady1964.)
W FF1 z poprawkami od @tele. Ale stała się dziwna rzecz bo z kolei seriale przestały teraz działać.
Wróciło i już jest OK. Działają filmy i seriale. Pozdrawiam Podziękowali: arkady1964 ![]() ![]()
15-11-2024, 03:14 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-11-2024, 05:00 AM przez arkady1964.)
Działa wtyczka filman.cc od mbebe.
Uwaga. Nie zwracać uwagi na wyświetlane komunikaty "Błąd" itp. tylko wejść i przechodzić do tego co się chce. Pozdrawiam Edycja. Raz działa, a za jakiś czas nie działa... REKLAMA:
16-11-2024, 07:10 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-11-2024, 07:16 AM przez arkady1964.)
Myślałem, że coś ruszyło z wtyczką wideo filman.cc od mbebe, ale to tylko chwilowe... Dalej wtyczka nie działa poprawnie. Zostaje więc ogladanie z niektórych źródeł przesyłania strumieniowego filmana w FF1 z poprawką od @tele oraz FF3 (Filman API).
Jest też dostępna do instalacji bezpłatna przeglądarka BrowseHere do pobrania z Google Play Store na Android TV. Info: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Przeglądarka ta naprawdę bardzo dobrze dobrze działa na tym sprzęcie, nawet dużo lepiej od przeglądarki ZEUS TV Browser, że o innych przeglądarkach nie wspomnę. Przez przeglądarkę BrowseHere można też oglądać serwis filman.cc Strona internetowa serwisu bez logowania na Android TV nie działa, jest wymagane logowanie przez bezpłatne tzw. konto standard lub płatne premium. Strona ta nie korzysta z torrentów, dostępne jest tylko przesyłanie strumieniowe. Pozdrawiam
16-11-2024, 09:16 AM
"zostaje więc oglądanie..." jest jeszcze opcja trzecia dla android tv By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. i nim ktoś napisze że nie działa polecam przeczytać issues tam.
Podziękowali: arkady1964 ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|