Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koniec Real Debrid, co dalej?
Wtyczka Fen Lite oraz Coco Scrapers i real debrid śmiga bez problemu
Odpowiedz
REKLAMA:

Koledzy tak dla pewności jakich wtyczek unikać żeby nieświadomie nie pobrać z sieci p2p bo już miałem problemy przez to w Niemczech i musiałem płacić kare prawie 1000€ za jeden film obecnie mam zainstalowane FanFilm Umbrella xt7 i Fen do tego real debrid
Odpowiedz
(10-01-2025, 03:17 PM)SleepingMan1982 napisał(a): bo już miałem problemy przez to w Niemczech

Oczekujesz po raz kolejny wirtualnego "rozgrzeszenia" na płaszczyźnie niemieckiego prawodawstwa, bez przesady.

Nikt tutaj nie udzieli Ci "gwarancji" bezkarności na tamtejszym rynku w powiązaniu z jego jurysdykcją odnoszącą się do korzystania z treści dostępnych w serwisach hostingowych.
Odpowiedz
Wykupiłem Mullvad vpn też na 3 miesiące na razie zobaczę jak będzie działać na razie wszystko chyba działa pytanie jak sprawdzić przez co łączy się kodi to znaczy czy idzie przez vpn bo aplikacja jest zainstalowana na skrzynce z androidem na której jest zainstalowanie kodi
Odpowiedz
(10-01-2025, 03:17 PM)SleepingMan1982 napisał(a): Koledzy tak dla pewności jakich wtyczek unikać żeby nieświadomie nie pobrać z sieci p2p bo już miałem problemy przez to w Niemczech i musiałem płacić kare prawie 1000€ za jeden film obecnie mam zainstalowane FanFilm Umbrella xt7 i Fen do tego real debrid

Fanfilm nie wspiera w ogóle torrentów. Fen i Umbrella wymagają debrida i nie działają bez niego, więc powinieneś być bezpieczny. Nie musisz się bać, że coś źle skonfigurowałeś. Jeśli masz wykupione RD to nie potrzebujesz już VPN-a. Z ciekawości pamiętasz w jaki sposób pobrałeś ten film, za który dostałeś karę?
Odpowiedz
To nie był Fanfilm to byla inna wtyczka która ciągła bezpośrednio z torrenta to znaczy buforowala obeaz wideo i dzwiek z sieci p2p z ciekawości włączyłem sobie jeden film i po jakimś czasie przyszło mi płacić prawie 1000€
[Obrazek: fPhPRmZl.jpeg]
Co oznacza opcja tylko buforowabe torrenty? ma byc jak jest czy ją włączyć?
Odpowiedz
REKLAMA:

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości