Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
(14-12-2024, 01:19 PM)DenDy napisał(a):
(14-12-2024, 12:26 PM)Toov napisał(a): Ludzie przede wszystkim chcą oglądać filmy i seriale.
Dogadajcie się.

Czyli co, FF3 by wystarczył skoro chcą tylko oglądać Smile

Chętnie skorzystam z funkcjonalnego FF3 - i nie tylko ja, zapewniam. Niestety takiego póki co nie ma, więc wszyscy korzystają z moda od tele.
To są fakty, a na fakty nie ma się co obrażać - i nie wiem co Cię tu śmieszy lub irytuje.
Powtarzam: dogadajcie się - jak magik z magikiem Smile
Odpowiedz
REKLAMA:

(14-12-2024, 01:28 PM)sky02 napisał(a): @DenDy  z tego co wiem @tele  jest cały czas w Waszym otoczeniu. Wystarczy zapytać Wink A tak już poważnie na pewno da się to wszystko skleić do kupy.

Ps. Ale wyszła gówno burza @Tomek  zrób z tym porządek niech to wygląda klarownie Wink
Prosiłem/prosiliśmy wiele razy - bez skutku.
FF3 jeśli wyjdzie to wyjdzie - testy beta okazały się kompletną klapą - odzew był od 5 użytkowników... a pomocy zero.
Porządku nie zamierzam robić - nie moja bajka już...
Przy okazji - to ostatni mój post tutaj - fajnie było, ale nie mam czasu na to.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
Confused Confused Confused
Odpowiedz
Confused ...
Odpowiedz
Mam pytanie do tele ale co będzie jak nowa wersja ff wyjdzie oficjalnie i trafi do repo? Bo aby zainstalować poprawki tele musi być stara wersja (obecna).A czasami jak trzeba od nowa zainstalować kodi potem fanfilm z repo to będzie nowa wersja to już poprawek nie zainstaluje. To gdzie będzie można pobrać na wszelki wypadek ta starą wersję (obecną).
Odpowiedz
Witam
aktualizacja ładnie śmiga ale linki od ekinotv nadal nie działają.
Pytanie czy tylko u mnie?
Odpowiedz
REKLAMA:

Może nie za każdym razem, ale źródła z Voe, Mix, Player i Dood powinny działać. Te 4 źródła są najbardziej niezawodne.

Pozdrawiam
Odpowiedz
To ja muszę mieć jakiegoś pecha próbuje już od miesiąca odpalić nowego venoma i nic
Odpowiedz
To jest spowodowane od dostawcy internetu, spróbuj udostępnić Internet od innego dostawcy np. udostępnij Internet ze smartfona po wi - fi.

Pozdrawiam
Odpowiedz
Niestety też nie działa
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości