Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
A musze spróbować. Rodzice mają po kablu orange telefonicznym ja lte viking mobile.
Odpowiedz
REKLAMA:

Na internecie z T-Mobile też działa bez problemu.

Podziękowali: arkady1964
Odpowiedz
(08-01-2025, 05:35 PM)Onizuka napisał(a): Czyli mówicie że jak mam fanfilm już wgrany z tymi aktualizacjami od tele to fanfilm może lub nie musi szukać mi źródeł z zaluknij? To jest randomowe? U rodziców szuka linków z zaluknij i filmy chodzą bez aktualizacji od tele a u mnie po i przed aktualizacja nie pokazuje nic z zaluknij.
Borykam się z tym już jakiś czas. Zmiana DNS nie pomogła. 
Zainstalowałem darmowy VPN - Proton. Źródła z Zaluknij.cc zaczęły działać. Półśrodek ale i tak jestem zadowolony.

Podziękowali: tele, arkady1964
1
1
Odpowiedz
(08-01-2025, 06:53 PM)Sylwestri napisał(a):
(08-01-2025, 05:35 PM)Onizuka napisał(a): Czyli mówicie że jak mam fanfilm już wgrany z tymi aktualizacjami od tele to fanfilm może lub nie musi szukać mi źródeł z zaluknij? To jest randomowe? U rodziców szuka linków z zaluknij i filmy chodzą bez aktualizacji od tele a u mnie po i przed aktualizacja nie pokazuje nic z zaluknij.
Zainstalowałem darmowy VPN - Proton. Źródła z Zaluknij.cc zaczęły działać. Półśrodek ale i tak jestem zadowolony.

Da się na kodi tv czy jak? 
Odpowiedz
(08-01-2025, 06:53 PM)Sylwestri napisał(a):

@Sylwestri  Proton VPN z darmowych, to chyba najlepszy, ponieważ nie ma limitów danych.

Pytanie, jakie masz ustawienia w Proton VPN?

Pozdrawiam
Odpowiedz
Po sprawdzeniu zaluknij.cc działa na Orange i T-mobile oraz vpn proton ale tylko z nielicznych krajów. Stany Zjednoczone działa a Holandia już nie. Innych krajów nie sprawdzałem bo mam wersję free. Play i Plus nie działa oraz na stałym ip.

2
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Sprawdzone, jest dokładnie tak jak napisał @BroPiter.

Pozdrawiam
Odpowiedz
Wersja 2025-01-08:
 - dwa nowe scrapery: "obejrzyj.to" oraz "filmyonline.cc"
 - poprawka pobierania dla tb7/xt7
 - ulepszenie wykrywania niechcianych fraz
 - poprawa autoodtwarzania
 - inne drobne poprawki zauważone bądź zgłoszone przez innych użytkowników

Podziękowali: arkady1964, sirtrusek, bkc2, BroPiter, Piotr.W, martairafal, Jmno, isio, sky02, SpongeBob, thewizzo, theglide@wp.pl, Kasio, jorg35, Gracy72, Mleko223, szuman, grendel, rafalmar1981
9
4
4
2
1
1
1
Odpowiedz
@tele  Ta wersja powyżej ma poczesne miejsce wśród ostatnio wydanych, ponieważ naprawdę wniosła ona dużo nowości. Przetestowałem tę wersje dokładnie, działa bardzo dobrze.   Smile

Pozdrawiam
1
Odpowiedz
(08-01-2025, 10:57 PM)BroPiter napisał(a): Po sprawdzeniu zaluknij.cc działa na Orange i T-mobile oraz vpn proton ale tylko z nielicznych krajów. Stany Zjednoczone działa a Holandia już nie. Innych krajów nie sprawdzałem bo mam wersję free. Play i Plus nie działa oraz na stałym ip.

Na Japonii działa zaluknij i jest najbardziej optymalna, bo na USA blokuje mi źródła z Nopremium.pl

1
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: noya, 2 niewidocznych użytkowników, 1 gości