Liczba postów: 866
Liczba wątków: 52
Reputacja:
91
Wersja Kodi: 18
System operacyjny:
Urządzenie: Leia
Dzisiaj, 02:48 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 4 godzin(y) temu przez arkady1964.)
(14-04-2025, 09:21 AM)tele napisał(a): Jakoś cicho się zrobiło w wątku - czyżby wszystko działało? To bardzo dobrze 
Wiem, że było jeszcze kilka próśb, ale obecnie mało czasu i trochę się już nie chce - może do FF3 dopiero zostanie wprowadzone?
(...)
Tak czy siak, blisko już chyba stabilnej wersji FF3, ma ona bardzo duży potencjał, w tym nowy kod.
Pozdrawiam
REKLAMA:
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 2
Reputacja:
3
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
Urządzenie: Xiaomi TV A 43 (2025)
(Wczoraj, 10:42 PM)Adek89 napisał(a): Może ktoś, sprawdzić czy, bajka, eksplodujace kotki działa i, są, linki? Wczoraj, miałem, pierszy, odc a, dziś już, żadnego Darmowych nie ma, wyświetlają mi się tylko linki z tb7
Wysłane z mojego 2409BRN2CY przy użyciu Tapatalka
Podziękowali: arkady1964
Liczba postów: 43
Liczba wątków: 2
Reputacja:
32
System operacyjny:
Urządzenie: MiBox/Tablety
Dzisiaj, 08:19 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Dzisiaj, 08:21 AM przez manieKMP.)
@ Adek89 Ten serial to z filmana, tak? No to niestety, ale kotki go "wybuchły"  , tzn. od bodaj czoraj filman leży na błędzie 522 (nie chodzi o stronę filman.cc) i to na tyle dziwnie (wygląda to inaczej niż powinno/normalnie wcześniej), że nie wiem kiedy może "wstać".
Liczba postów: 38
Liczba wątków: 1
Reputacja:
2
System operacyjny:
Urządzenie: Kinhank g1
(Dzisiaj, 08:19 AM)manieKMP napisał(a): @Adek89 Ten serial to z filmana, tak? No to niestety, ale kotki go "wybuchły" , tzn. od bodaj czoraj filman leży na błędzie 522 (nie chodzi o stronę filman.cc) i to na tyle dziwnie (wygląda to inaczej niż powinno/normalnie wcześniej), że nie wiem kiedy może "wstać". A, ok myślałem że tylko u mnie było coś nei tak
Liczba postów: 51
Liczba wątków: 0
Reputacja:
30
System operacyjny:
Urządzenie: H96+
19 minut(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15 minut(y) temu przez Croton.)
(Wczoraj, 10:42 PM)Adek89 napisał(a): Może ktoś, sprawdzić czy, bajka, eksplodujace kotki działa i, są, linki? Wczoraj, miałem, pierszy, odc a, dziś już, żadnego U mnie są wszystkie:
ale nie ma żadnych źródeł
|