Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
(14-04-2025, 09:21 AM)tele napisał(a): Jakoś cicho się zrobiło w wątku - czyżby wszystko działało? To bardzo dobrze Smile
Wiem, że było jeszcze kilka próśb, ale obecnie mało czasu i trochę się już nie chce - może do FF3 dopiero zostanie wprowadzone?
(...)

Tak czy siak, blisko już chyba stabilnej wersji FF3, ma ona bardzo duży potencjał, w tym nowy kod.

Pozdrawiam
Odpowiedz
REKLAMA:

(Wczoraj, 10:42 PM)Adek89 napisał(a): Może ktoś, sprawdzić czy, bajka, eksplodujace kotki działa i, są, linki? Wczoraj, miałem, pierszy, odc a, dziś już, żadnego
Darmowych nie ma, wyświetlają mi się tylko linki z tb7

Wysłane z mojego 2409BRN2CY przy użyciu Tapatalka

Podziękowali: arkady1964
Odpowiedz
@Adek89 Ten serial to z filmana, tak? No to niestety, ale kotki go "wybuchły" Wink, tzn. od bodaj czoraj filman leży na błędzie 522 (nie chodzi o stronę filman.cc) i to na tyle dziwnie (wygląda to inaczej niż powinno/normalnie wcześniej), że nie wiem kiedy może "wstać".
Odpowiedz
(Dzisiaj, 08:19 AM)manieKMP napisał(a): @Adek89 Ten serial to z filmana, tak? No to niestety, ale kotki go "wybuchły" Wink, tzn. od bodaj czoraj filman leży na błędzie 522 (nie chodzi o stronę filman.cc) i to na tyle dziwnie (wygląda to inaczej niż powinno/normalnie wcześniej), że nie wiem kiedy może "wstać".
A, ok myślałem że tylko u mnie było coś nei tak
Odpowiedz
(Wczoraj, 10:42 PM)Adek89 napisał(a): Może ktoś, sprawdzić czy, bajka, eksplodujace kotki działa i, są, linki? Wczoraj, miałem, pierszy, odc a, dziś już, żadnego
U mnie są wszystkie:
[Obrazek: 8WwHwLXl.png]

ale nie ma żadnych źródeł Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 niewidocznych użytkowników, 2 gości