Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
Bo to nie inna wersja tylko zupełnie inna wtyczka. Opis który tele wskazał dotyczy na chwilę obecną tylko FanFilm (beta) a nie innych modyfikacji,
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
REKLAMA:

@steve4 
Ręczne wstawianie nie jest zaimplementowane, tylko przez skrypt TamperMonkey
Odpowiedz
(07-09-2025, 10:59 AM)tele napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(10-09-2025, 08:16 AM)kocur napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Ale jak napisał wyżej Tele, skrypt załatwia sprawę.
A FlareSolverra musi odpalać przeglądarki a to nie jest łatwe na wszystkich systemach.
Jak przeglądarka ma chodzić, to można zostawić zakładkę serwisu z userscript (działającemu dzięki TamperMonkey).

Podziękowali: Tomek, arkady1964
1
Odpowiedz
@tele i @Tomek dzięki za komentarze.
Czyli w wersji Tele na razie serwer HTTP nie jest zaimplementowany, ale ciasteczka wszystkie (CF i sesji logowania) a także UA przez wskazany skrypt i dodatek "Tamper.." będzie ogarniało ?
Odpowiedz
(10-09-2025, 12:52 PM)steve4 napisał(a): @tele i @Tomek dzięki za komentarze.
Czyli w wersji Tele na razie serwer HTTP nie jest zaimplementowany, ale ciasteczka wszystkie (CF i sesji logowania) a także UA przez wskazany skrypt i dodatek "Tamper.." będzie ogarniało ?

Tak zrozumiałem Tele.

Dokładniej sam serwer jest ale realizuje tylko API dla skryptu (dla automatycznego przesyłania ciasteczek) a nie stronę web do ręcznego wklejania ciasteczek.
Odpowiedz
REKLAMA:

@steve4 
Tak
Odpowiedz
(10-09-2025, 08:36 AM)rysson napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Ale jak napisał wyżej Tele, skrypt załatwia sprawę.
A FlareSolverra musi odpalać przeglądarki a to nie jest łatwe na wszystkich systemach.
Jak przeglądarka ma chodzić, to można zostawić zakładkę serwisu z userscript (działającemu dzięki TamperMonkey).
Ok, ff zainstalowany mam na LibreELEC i do dyspozycji mam laptopa z windowsem. W jaki sposob moge skorzystać ze skryptu aby na LE działały oba serwisy (cdahd, filman) ? Świeże ciacha przesłane (firefox) do LE i nie działa - kod 403 CF. Na laptopie na tych samych danych nie ma problemu.
Dopytuje bo może coś mi umyka.

Co do FlareSolverra to wystarczy, że będzie na jednym urządzeniu w sieci domowej i wszystkie urządzenia podłączone do tej sieci łączą się z FS bez ograniczeń. I nie chodzi o zastapienie tampermonkeya tylko jako dodatkowa opcja dla korzystajacych z FlareSolverra. Ot tylko taka sugestia.
Odpowiedz
Skrypt do TamperMonkey jest tak napisany, że sam wykrywa na jaką stronę wchodzisz i się wówczas aktywuje. 
Testowałem na swoim Android TV i działalo bez problemu. LibreElec nie mam.

@kocur
Dobrze byłoby zerknąć w log, czy jakieś błędy się nie pojawiają.
A czy jak wejdziesz w przeglądarce pod adres IP:8663 , to czy wyświetla się jakiś tekst?
Wykasuj też wartości z Ustawień wtyczki i sprawdź czy pojawiają się nowe jak użyjesz skryptu.
1
Odpowiedz
Tylko jak zainstalować TamperMonkey na Android TV? Próbowałem zainstalować Firefoxa z kilku źródeł, ale była lipa. A innych wskazanych przeglądarek też nie ma w sklepie...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości