Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konto na PlusX
Witam poszukuję osoby która otworzy konto na plusx wiadomo że nie za darmo pisać priv
Odpowiedz
REKLAMA:

cześć, mam dwa pytani:
1. jacy są jeszcze sensowni konkurencie do Plusx.TV oprócz Teleelevidenie?
2. dałem du..y fest i kliknąłem w ustawieniach google autheticator a potem coś mnie oderwało od kompa i mnie wylogowało, nic więcej nie konfigurowałem i teraz przy próbie logowania chce kod z gogle autheticator a ja nie mam tego kodu. Jak sobie poradzić w takiej sytuacji? Z kim się kontaktować? Wydaje mi się że telegram nie działa (tam jest chyba jakiś bot ale nie mam odzewu od wczoraj) znalazłem jakieś emaile w sieci ale również zero odzewu część z nich była na tyle stara że dostałem zwrotki o niedostarczeniu. Poratuje ktoś pomocą a nie koniecznie hejtem?
Odpowiedz
(16-03-2025, 12:31 PM)tomahawk5000 napisał(a): cześć, mam dwa pytani:
1. jacy są jeszcze sensowni konkurencie do Plusx.TV oprócz Teleelevidenie?
2. dałem du..y fest i kliknąłem w ustawieniach google autheticator a potem coś mnie oderwało od kompa i mnie wylogowało, nic więcej nie konfigurowałem i teraz przy próbie logowania chce kod z gogle autheticator a ja nie mam tego kodu. Jak sobie poradzić w takiej sytuacji? Z kim się kontaktować? Wydaje mi się że telegram nie działa (tam jest chyba jakiś bot ale nie mam odzewu od wczoraj) znalazłem jakieś emaile w sieci ale również zero odzewu część z nich była na tyle stara że dostałem zwrotki o niedostarczeniu. Poratuje ktoś pomocą a nie koniecznie hejtem?
No musisz użyć tego telegramu co jest przy logowaniu
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości