Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Plik m3u stworzony przez kodi do włączenia w tivimaye
Cześć, mam dodatek UPC i jestem tam zalogowany, chciałbym aby móc oglądać kanały przez tivimaye ponieważ jest po prostu lepsze od kodi jak i samej apki UPC. Czy jest opcja żeby po zrobieniu pliku m3u przez kodi ( jest taka opcja) działało to w tivimaye? Jak mam dodane kilka do ulubionych ty link wygląda tak samo tylko format pliku się zmienia. Ktoś ma jakiś pomysł? Tak wygląda przykładowy link

#EXTINF:0 tvg-id="TVN24 HD" tvg-logo="https://staticqbr-prod-pl.gnp.cloud.upctv.pl/image-service/ImagesEPG/EventImages/4825.f.de74c8a18c2edb5fceaf930395f5dbe3d3d5c5f6.png",TVN24 HD
plugin://plugin.video.upc2/?mode=playChanList&cid=TVN_24_HD

[Obrazek: Fka1Zf6l.png]

[Obrazek: iyYkc7ul.png]
Odpowiedz
REKLAMA:

(03-02-2025, 12:55 PM)Adek89 napisał(a): Cześć, mam dodatek UPC i jestem tam zalogowany, chciałbym aby móc oglądać kanały przez tivimaye ponieważ jest po prostu lepsze od kodi jak i samej apki UPC. Czy jest opcja żeby po zrobieniu pliku m3u przez kodi ( jest taka opcja) działało to w tivimaye? Jak mam dodane kilka do ulubionych ty link wygląda tak samo tylko format pliku się zmienia. Ktoś ma jakiś pomysł? Tak wygląda przykładowy link

#EXTINF:0 tvg-id="TVN24 HD" tvg-logo="https://staticqbr-prod-pl.gnp.cloud.upctv.pl/image-service/ImagesEPG/EventImages/4825.f.de74c8a18c2edb5fceaf930395f5dbe3d3d5c5f6.png",TVN24 HD

To jest lista stworzona przez dodatek UPC dla Kodi i wymaga tego dodatku do działania. Dlatego nie odpalisz jej nigdzie poza Kodi.
Odpowiedz
(03-02-2025, 01:37 PM)Toov napisał(a):
(03-02-2025, 12:55 PM)Adek89 napisał(a): Cześć, mam dodatek UPC i jestem tam zalogowany, chciałbym aby móc oglądać kanały przez tivimaye ponieważ jest po prostu lepsze od kodi jak i samej apki UPC. Czy jest opcja żeby po zrobieniu pliku m3u przez kodi ( jest taka opcja) działało to w tivimaye? Jak mam dodane kilka do ulubionych ty link wygląda tak samo tylko format pliku się zmienia. Ktoś ma jakiś pomysł? Tak wygląda przykładowy link

To jest lista stworzona przez dodatek UPC dla Kodi i wymaga tego dodatku do działania. Dlatego nie odpalisz jej nigdzie poza Kodi.
Czyli nie ma, żadnego sposobu żeby jakoś sam, serwer wyciągnąć i dać w m3u?
Odpowiedz
Jest. Ale nikt ci nie napiszę publicznie instrukcji bo zaraz uszczelnią.
Wyguglaj: kodiprop, clearkey, video streaming downloading forum i wszystko se złożysz do kupy.
Odpowiedz
(03-02-2025, 07:34 PM)477112 napisał(a): Jest. Ale nikt ci nie napiszę publicznie instrukcji bo zaraz uszczelnią.
Wyguglaj: kodiprop, clearkey, video streaming downloading forum i wszystko se złożysz do kupy.
Ok spróbuję albo wrócę na, pw ?
Odpowiedz
I przywita cie token.

Narazie Adas
Odpowiedz
REKLAMA:

To se kupi/napisze skrypt który dzwoni do api i przerzuci to przez własny serwer czy o11/xaccel'a.
Nie traktuj adaś wszystkich jako ułomków, a siebie jako posiadacza jakieś super-tajemnej wiedzy.
Tak było na lakim, sat4all a teraz panoszysz się tutaj ze swoimi pół-słówkami.
Drogie zabawki i pół słówka, cały adaś emigrant. Dreambox goliath już wyszedł czy nadal czekasz, żeby euraski wydać?! xD
Odpowiedz
Wiec duzo pracy go czeka, i jeszcze musi usunac backdoor-y, milo sie zrobilo ze wszedzie cie poznaja Big Grin

Narazie Adas
Odpowiedz
Jak pogugla to znajdzie link gdzie jest opisany backdoor w publicznym o11 i jaki url trzeba zblokować.

Cała adaś, wejdzie gdzie popadnie, popisze czego on to nie ma w postaci półsłówek, a jak ktoś coś odkryje to zacznie pisać, że nie rób tego i owego bo ja tylko mam i tylko ja mogę.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości