Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Radio EPG
Z jaką częstotliwością generowane jest EPG dla stacji radiowych? Zazwyczaj po pobraniu mam dostępny tylko poprzedni dzień, a brakuje bieżącego i kolejnych.
Odpowiedz
REKLAMA:

EPG radio generuje Kolega @azman  ja tylko przerabiam je i dodaje na naszą stronę:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Ramówka jest tworzona codziennie na dany dzień i aktualizowana o 8:30.

</programme>
  <programme start="20250308220000 +0100" stop="20250308230000 +0100" channel="Dwojka.pl">
    <title lang="pl">88 klawiszy</title>
    <desc lang="pl">Muzyka, aud. Andrzeja Sułka
Maurice Ravel Rapsodie Espagnole (wersja na dwa fortepiany i perkusję, aranż. Peter Sadlo), wyk. Nelson Freire i Martha Argerich – fortepiany, Edgar Guggeis i Peter Sadlo – perkusja
Maurice Ravel Koncert fortepianowy D-dur, wyk. Seong Jin Cho, Boston Symphony Orchestra, dyr. Andris Nelsons.</desc>
  </programme>
  <programme start="20250307000000 +0100" stop="20250307000500 +0100" channel="Trojka.pl">
    <title lang="pl">Serwis Trójki</title>
    <desc lang="pl">Wiadomości, Najświeższe wiadomości z kraju i ze świata.</desc>
  </programme>

Pozdrawiam Smile
Odpowiedz
Dzięki że zwróciłeś uwagę na tą ramówkę dla radia.
Sprawdziłem i rzeczywiście było w configu ustawione pobieranie na kolejne 2 dni. Musiało mi się coś kiedyś przestawić podczas grzebania w pliku konfiguracyjnym.

Poprawiłem i teraz pobierany jest przewodnik dla kanałów radiowych na najbliższe 7 dni o ile źródło posiada tyle danych.

Podziękowali: sky02
Odpowiedz
@azman nie przesadzaj 3 dni wystarczy. Nie mamy archiwum a i audycji radiowych raczej nikt nie nagrywa Wink
Odpowiedz
Dziękuję bardzo za wydłużenie Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości