Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EPG IPTV-ORG PL
Udostępniam linki do mojego epg dla Polskiej listy z By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować..
Epg robię dla siebie w ramach hobby. Nie wszystkie kanały działają (głównie te nie nadawane 24h i obcojęzyczne) ale postaram się dodać jak najwięcej.
Epg jest na 2 dni (dzisiejszy i następny), chodzi tu o wielkość i szybkość ładowania (jak wyżej robię je dla siebie i mi to wystarcza).

Linki bezpośrednie:
Plik xml - By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Plik xml.gz - By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Kanały RakutenTV maja rozbieżność czasową. Rozwiązaniem jest ustawienie w programie do odtwarzania przesunięcia czasowego na +2.00 w opcjach danego kanału.
Lista kanałów RakutenTV:
Bigtime
Car City Adventures
DAZN Combat
DAZN Women's Football
Fail Army
FIFA+
Grjngo
Hard Knocks Fighting Championship
Moconomy
Red Carpet TV International
Top Movies Polska
Viasat Explore Classic

Podziękowali: Gracy72, sky02, abyss
2
1
Odpowiedz
REKLAMA:

no i super , wielkie dzięki,
o to mi chodziło zakładając wątek -> By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
a nie o protezy z  tivimate i notatnika Smile
Odpowiedz
Lista kanałów się rozrasta. EPG będzie uzupełnione o nowe kanały gdy pojawią się na By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować., ponieważ bazuje głównie na tej stronie.
Odpowiedz
@RadziuOi  możesz brać z By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. przez marge, tak samo jak z By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Pozdrawiam Smile

Podziękowali: RadziuOi
Odpowiedz
@sky02 Dzięki ale to chyba nie takie proste. Używam tego By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. i tam trzeba stworzyć cały config w json dla danej strony. epgshare01.online jest tam zawarte ale jest problem właśnie z polskim epg bo wywala błąd przy budowaniu mojego epg. Kiedyś bawiłem się webgrabem ale teraz chcę żeby to było zdalnie na githubie. I jak na razie mam zajęcie żeby pouczyć się json, pythona itd.
Odpowiedz
Spróbuj u siebie to skopiować i przerobić: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. na adres By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. nie powinno być to trudne.

Ps. Tam także jest PL może jest tam czego Ci brakuje: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
OK doczytałem że z tym właśnie masz problem Wink
Mogę tylko przypuszczać, że znak specjalny "#" w  " site_id="PL1#4FUN.DANCE.pl" jest problemem.
Miałem tak samo ale WG++
Odpowiedz
REKLAMA:

Zwykła zamiana adresu nic nie daje. To trzeba robić raczej pod konkretną stronę. Te kanały PL z epgshare01.online nie działają wywala błąd ale np już kanały z rakuten pobiera elegancko. Otworzyłem issue na iptv-org może coś ogarną a może nie, póki co szukam różnych rozwiązań na necie. Człowiek kompiluje kernele itp to chyba takie coś nie przerośnie trzeba tylko poszukać i się podszkolić. Pozdro
Odpowiedz
(15-03-2025, 09:57 AM)RadziuOi napisał(a): Zwykła zamiana adresu nic nie daje. To trzeba robić raczej pod konkretną stronę. Te kanały PL z epgshare01.online nie działają wywala błąd ale np już kanały z rakuten pobiera elegancko. Otworzyłem issue na iptv-org może coś ogarną a może nie, póki co szukam różnych rozwiązań na necie. Człowiek kompiluje kernele itp to chyba takie coś nie przerośnie trzeba tylko poszukać i się podszkolić. Pozdro
Mogę tylko przypuszczać, że znak specjalny "#" w  " site_id="PL1#4FUN.DANCE.pl" jest problemem.
Miałem tak samo ale WG++
Końcowy użytkownik nie ma z tym problemu, ale programy itd.. już tak
Z "&" miałem taką przeprawę, że się poddałem i zastąpiłem "i"  Smile
Odpowiedz
(15-03-2025, 10:07 AM)sky02 napisał(a):
(15-03-2025, 09:57 AM)RadziuOi napisał(a): Zwykła zamiana adresu nic nie daje. To trzeba robić raczej pod konkretną stronę. Te kanały PL z epgshare01.online nie działają wywala błąd ale np już kanały z rakuten pobiera elegancko. Otworzyłem issue na iptv-org może coś ogarną a może nie, póki co szukam różnych rozwiązań na necie. Człowiek kompiluje kernele itp to chyba takie coś nie przerośnie trzeba tylko poszukać i się podszkolić. Pozdro
Miałem tak samo ale WG++
Końcowy użytkownik nie ma z tym problemu, ale programy itd.. już tak
Z "&" miałem taką przeprawę, że się poddałem i zastąpiłem "i"  Smile
# nie jest problemem. Gdy pobieram wszystkie kraje z epgshare01 to nie ma z tym problemu coś jest nie tak z polskim epg całym i niektórymi kanałami z innych krajów. Tu masz przykład jeden kanał pobiera a inny wywala błąd:
[4104/41874] epgshare01.online (en) - CA1#CTV.Speed.ca - Mar 16, 2025 (45 programs)
  [4105/41874] epgshare01.online (en) - CA1#CTV.Speed.ca - Mar 15, 2025 (33 programs)
  [4106/41874] epgshare01.online (de) - CH1#blue.Sport.28.ch - Mar 16, 2025 (0 programs)
    ERR: maxContentLength size of 5242880 exceeded
Odpowiedz
Tak w xml nie jest problemem doczytałem By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.. To podam Ci By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. priv do autora By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. niech poprawi epg dla pl.
A sprawdzałeś PL1 czy działa np. na TiviMate?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości