Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EPG IPTV-ORG Polska lista
Epg PL1 bezpośrednio z tej strony By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. działa w sensie pobiera i jest tam zawartość nie wyświetla wszystkich kanałów ale to wina id, program od iptv-org ma problem z pobraniem niektórych kanałów z tej strony.
Odpowiedz
REKLAMA:

Stawiałem na
  <channel site="epgshare01.online" lang="pl" xmltv_id="" site_id="PL1#Fast&amp;FunBox.HD.pl">Fast&amp;amp;FunBox HD</channel> ale & jest prawidłowo zmienione. Choć &amp;amp; tworzy ciąg  By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Fakt że tylko w name ale to już rozwala strukturę By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

<channel id="fast-n-funbox-hd">
    <display-name lang="pl">fast-n-funbox-hd</display-name>
    <display-name lang="pl">Fast FunBox</display-name>
    <display-name lang="pl">Fast FunBox HD</display-name>
    <display-name lang="pl">Fast and FunBox HD</display-name>
    <display-name lang="pl">Fast %26 FunBox HD</display-name>
    <display-name lang="pl">FastFunBox HD</display-name>
    <display-name lang="pl">Fast &amp; FunBox HD</display-name>
    <display-name lang="pl">FAST&amp;FUN PL</display-name>
    <display-name lang="pl">Fast&amp;Fun</display-name>
    <icon src="http://epg.ovh/logo/fast-n-funbox-hd.png" />
    <url>http://www.epg.ovh</url>
  </channel>

Tak to u siebie z tym poradziłem.
Odpowiedz
Ok. epgshare01.online nie jest jakimś problemem że nie działa, na program.onet jest większość kanałów. Dzisiaj do listy doszły jakieś nowe polsatowskie ale widzę, że nawet na ich stronach nie ma do nich epg także na razie nie ma co się przejmować.
@sky02 Dzięki za pomoc.
Odpowiedz
Dlaczego u mnie na android pisze że mam problem z siecią lub folder już nie istnieje za każdym razem.jak.wpisuje. Dodam że wpisuje link dobrze sprawdzałem kilukrotnie
Odpowiedz
Odpowiedz
@lisek98 Rozumiem, że korzystasz z KODI na androidzie i do list IPTVSimple. Zobacz tutaj jak skonfigurować dodatek:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Linki do list m3u i przewodnika podajesz te, z których korzystasz. W sumie głównie interesują cię sekcje >OGÓLNE< i >PRZEWODNIK<
Odpowiedz
REKLAMA:

Jestem ciemna masa w tym,.nie wiem jak to zrobić jestem nowy w tym..Jakby ktoś przedstawił gdzie wpisywać jakie linki i co robić byłbym wdzięczny.
Odpowiedz
Odpowiedz
Linki shorturl nie działają.
Działające linki:
xml - By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
xml.gz - By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości