Tytułem wstępu, bo nawyraźniej box tytułu/tematu nie trawi moich przydługawych tekstów. 
Temat związany jest ze skórką Estuary by pkscout. Jedyną znaczącą różnicą względem oryginału, jest to, że ta daje możliwość edycji strony głównej, no i tam jeszcze można zmienić pozycję paska postępu (z góry na dół). Reszta to "vanilla"...
A więc tak, mam problem natury takowej, że ni w ząb nie wiem w jaki sposób zrobić tak, by w "tytule" odtwarzanego filmu, kiedy te (przeważnie) mają clearlogo zamiast tekstu, pojawiał się też rok produkcji.
Dla zobrazowania sytuacji, wygląda to tak:
![[Obrazek: 6rwGrH1l.jpeg]](https://i.imgur.com/6rwGrH1l.jpeg)
Jak widać na przykładzie, mamy tu "Companion Horror/Sci-fi/Thriller", a docelowo miałoby być np. "Companion (2025) Horror/Sci-fi/Thriller".
Zaś tu dla przykładu "poglądowego", screenshot z tej samej skórki, ale dla filmu, dla którego poskąpiono "grafiki":
![[Obrazek: YRawQ5el.jpeg]](https://i.imgur.com/YRawQ5el.jpeg)
Jak widać skórka potrafi wyświetlać rok produkcji, ale za Chiny Ludowe i hinduskie "śnięte" krowy nie wiem jak zmusić "holewę" do zrobienia tego przy graficznej reprezentacji tytułu.
Do czego doszedłem? Chyba do niczego, skoro "się prosię" o pmocną dłoń.
Znalazłem takie coś w pliku Variables.xml
A druga część wygląda tak:
Dodatkowo w pliku VideoFullScreen.xml jest coś takiego:

O reszcze innych rzeczy/prób nie będę już pisać...
Tak więc, jest tu kto, majster/mistrzu od skórkowania i "powie" mi co i gdzie mam "podstęplować" aby skubaniec podawał rok produkcji przy clearlogo?
Próbowałem sam i skończyłem jak "Anka z zielonego" po ciężkich dragach, kicająca "wesoło" po polanie, grzebiąc w krowich plackach w poszukiwaniu kwiatków. Ktoś mi wręczy "stokrotkę", która nie była w taki sposób "hodowana"?
Chyba że się nie da, wtedy cóż, tak czy inaczej zawczasu dziękuję.
Edit:
Tak się dzisiaj obudziłem i pomyślałem, czy nie byłbym "łaskaw" ułatwić pomocnym sprawy i podać przynajmniej urla do repo tej skórki
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Temat związany jest ze skórką Estuary by pkscout. Jedyną znaczącą różnicą względem oryginału, jest to, że ta daje możliwość edycji strony głównej, no i tam jeszcze można zmienić pozycję paska postępu (z góry na dół). Reszta to "vanilla"...

A więc tak, mam problem natury takowej, że ni w ząb nie wiem w jaki sposób zrobić tak, by w "tytule" odtwarzanego filmu, kiedy te (przeważnie) mają clearlogo zamiast tekstu, pojawiał się też rok produkcji.
Dla zobrazowania sytuacji, wygląda to tak:
![[Obrazek: 6rwGrH1l.jpeg]](https://i.imgur.com/6rwGrH1l.jpeg)
Jak widać na przykładzie, mamy tu "Companion Horror/Sci-fi/Thriller", a docelowo miałoby być np. "Companion (2025) Horror/Sci-fi/Thriller".
Zaś tu dla przykładu "poglądowego", screenshot z tej samej skórki, ale dla filmu, dla którego poskąpiono "grafiki":
![[Obrazek: YRawQ5el.jpeg]](https://i.imgur.com/YRawQ5el.jpeg)
Jak widać skórka potrafi wyświetlać rok produkcji, ale za Chiny Ludowe i hinduskie "śnięte" krowy nie wiem jak zmusić "holewę" do zrobienia tego przy graficznej reprezentacji tytułu.
Do czego doszedłem? Chyba do niczego, skoro "się prosię" o pmocną dłoń.

Znalazłem takie coś w pliku Variables.xml
<variable name="NowPlayingSublabelVar">
<value condition="VideoPlayer.Content(musicvideos)">$INFO[VideoPlayer.Artist]$INFO[VideoPlayer.Album, - ]</value>
<value condition="VideoPlayer.Content(episodes)">$INFO[VideoPlayer.TvShowTitle]</value>
<value condition="VideoPlayer.Content(movies)">$INFO[VideoPlayer.Year]$INFO[VideoPlayer.Genre, - ]</value>
<value condition="VideoPlayer.Content(livetv)">$INFO[VideoPlayer.ChannelName]</value>
<value condition="Player.HasAudio">$INFO[MusicPlayer.Artist]$INFO[MusicPlayer.Album, - ]</value>
</variable>
A druga część wygląda tak:
<variable name="PlayerClearLogoVar">
<value condition="!String.IsEmpty(Player.Art(tvshow.clearlogo))">$INFO[Player.Art(tvshow.clearlogo)]</value>
<value condition="!String.IsEmpty(Player.Art(clearlogo))">$INFO[Player.Art(clearlogo)]</value>
</variable>
Dodatkowo w pliku VideoFullScreen.xml jest coś takiego:
<control type="group" id="0">
<control type="label" id="10">
<left>45</left>
<top>15</top>
<width>1770</width>
<height>100</height>
<label></label>
<font>font12</font>
<shadowcolor>black</shadowcolor>
</control>
<control type="label" id="11">
<left>45</left>
<top>45</top>
<width>1770</width>
<height>100</height>
<label></label>
<font>font12</font>
</control>
<control type="label" id="12">
<left>45</left>
<top>75</top>
<width>1770</width>
<height>100</height>
<label></label>
<font>font12</font>
</control>
</control>
Co chyba jest związane z wyświetlaniem całości tytułu, bo jak mniemam label 10 jest od tytułu, label 11 od roku, a label 12 od gatunku. Choć nie wykluczam, że jestem w czarnej... bez latarki, czy nawet zapałek. 
O reszcze innych rzeczy/prób nie będę już pisać...
Tak więc, jest tu kto, majster/mistrzu od skórkowania i "powie" mi co i gdzie mam "podstęplować" aby skubaniec podawał rok produkcji przy clearlogo?
Próbowałem sam i skończyłem jak "Anka z zielonego" po ciężkich dragach, kicająca "wesoło" po polanie, grzebiąc w krowich plackach w poszukiwaniu kwiatków. Ktoś mi wręczy "stokrotkę", która nie była w taki sposób "hodowana"?

Chyba że się nie da, wtedy cóż, tak czy inaczej zawczasu dziękuję.
Edit:
Tak się dzisiaj obudziłem i pomyślałem, czy nie byłbym "łaskaw" ułatwić pomocnym sprawy i podać przynajmniej urla do repo tej skórki

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.