21-06-2025, 04:19 PM
Jak mogę pobrać tą apk w aktualnej wersji ? Link w tym temacie działa ale to wersja 1.0 i jak zainstalowałem i nic w niej nie odpala.
Podziękowali: arkady1964
PiratFlix by Piratex
|
21-06-2025, 04:19 PM
Jak mogę pobrać tą apk w aktualnej wersji ? Link w tym temacie działa ale to wersja 1.0 i jak zainstalowałem i nic w niej nie odpala.
Podziękowali: arkady1964 REKLAMA:
21-06-2025, 09:31 PM
Zobacz na to By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. a ten wątek może czas skasować.
22-06-2025, 04:38 AM
To już dawno powinno wylecieć, ale wiesz.... To miał być następcą fanfilm. Nie chcę być stronniczy i rozpętywać kolejnej burzy więc zostawiam te decyzje innym.
Widziałem rzeczy, którym wy, ludzie, nie dalibyście wiary. Statki szturmowe w ogniu sunące nieopodal Pasu Oriona. Oglądałem promieniowanie skrzące się w ciemnościach blisko wrót Tannhausera. Wszystkie te chwile znikną w czasie jak łzy w deszczu. Pora umierać...
![]()
22-06-2025, 07:36 AM
22-06-2025, 12:10 PM
(21-06-2025, 09:31 PM)szopns napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. a ten wątek może czas skasować.Nie mogę znaleźć wątku na forum z tą aplikacją. Podasz źródło?
22-06-2025, 02:00 PM
Nie ma wątku na forum bo i po co? Kto ma wiedzieć ten wie.
Podał Ci źródło, a Ty je zacytowałeś, bardziej się nie da. Co do Pirateflix to ten wątek można zostawić, może autor dopracowuje apke i nie wrzuca każdego releasu z błędami. Dajmy mu szansę. Podziękowali: paul ![]() ![]() REKLAMA:
Piratex zawsze może utworzyć nowy wątek w tym dziale, z aktualnymi informacjami jeśli będzie chciał, a jak widać ten wątek nie ma już nawet informacji o jakichkolwiek zmianach, jak i tego że apka ma swoje repo (bodaj drugie) i zmieniła nazwę. Innymi słowy wątek się przedawnił i nie ma w zasadzie już nic wspólnego ze stanem faktycznym, czy też aktualnym.
Ba, z tego co widzę to nawet "rowy" zostały zokapane. ![]() Cytat:Nie ma wątku na forum bo i po co? Kto ma wiedzieć ten wie.No dzięki wielkie żeś najwyraźniej nie tylko mnie "cyfrowo" wykluczył, bo gdyby nie @szopns to dalej bym sądził, że projekt umarł, a obserwowałem sobie "na bocznicy" jego rozwój w tym wątku. ![]() @kerad77 Link, który masz w cytacie szopnsa prowadzi na GH apki. Tam na stronie z linku poszukaj sobie słowa "Releases" i je kliknij/pacnij. Przeniesie Ciebie on do listy wydanych wersji, wtedy rozwiń sobie pierwsze z góry "Assets" i pojawi się tam link do pobrania apk. dalej już chyba wiadomo co robić. ![]() Podziękowali: arkady1964
Ale FlowFlix to zupełnie coś innego niż piratex-rowy... Inny projekt, inny autor. Nie są z sobą powiązani (chyba)...
A ten wątek faktycznie zamykam. Moje przypuszczenia okazały się trafne. Podziękowali: arkady1964
Widziałem rzeczy, którym wy, ludzie, nie dalibyście wiary. Statki szturmowe w ogniu sunące nieopodal Pasu Oriona. Oglądałem promieniowanie skrzące się w ciemnościach blisko wrót Tannhausera. Wszystkie te chwile znikną w czasie jak łzy w deszczu. Pora umierać...
![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|