Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polsat X, Polsat Reality, Polsat Film 2
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Kanały jak na razie dostępne w ofercie satelitarnej kanał dostępny na pozycji: 498
W ofercie IPTV kanał dostępny na pozycji: 498
Brak kanału w ofercie tv internetowej.

Czy redakcja przewiduje dodanie tych kanałów do EPG?
Odpowiedz
REKLAMA:

Teraz nie bo nie mają aktualnie epg.
Odpowiedz
Epg jest dla tych kanałów, ale takie na razie poglądowe:

<programme start="20250421220000 +0200" stop="20250422000000 +0200" channel="Polsat Reality">
    <title lang="pl">Programy rozrywkowe, filmy dokumentalne i fabularne</title>
    <desc lang="pl">Aby EPG zawsze było darmowe wpłaćcie symbolicznego piątaka na www.epg.ovh.</desc>
    <category lang="pl">Audycje powtórkowe Polsat Box</category>
  </programme>
  <programme start="20250417000000 +0200" stop="20250417020000 +0200" channel="Polsat X">
    <title lang="pl">Filmy fabularne, audycje rozrywkowe i dokumenty</title>
    <desc lang="pl">Aby EPG zawsze było darmowe wpłaćcie symbolicznego piątaka na www.epg.ovh.</desc>
    <category lang="pl">Audycje powtórkowe Polsat Box</category>
  </programme>

Podziękowali: paul
Odpowiedz
@sky02
Zajrzyj po ramówkę dla PolsatX na naziemna.info
Odpowiedz
(28-04-2025, 07:52 PM)azman napisał(a): @sky02
Zajrzyj po ramówkę dla PolsatX na naziemna.info
Już dodałem, ale czy jest prawidłowo to nie wiem, nie mam z czym porównać.
Odpowiedz
Odpowiedz
REKLAMA:

Ogarnia się ale to nie takie proste bo rano są korki i zanim dotrzesz do siedziby polsatu po aktualny przewodnik to już trzeba do roboty iść. Wtedy żona ci ten manuskrypt przepisuje na kompa a ty w przerwie na papierosa w robocie bo szef to tyran ukradkiem z komórki kompilujesz, przerabiasz, udoskonalasz i już po południu jest na serwerze.

A wtedy cieszymy się wszyscy że jest i okazuje się że h**j tam jest na tym kanale.
Ale miło wiedzieć że w ogóle ten h**j tam jest.

Działamy, ogarniamy jakieś z ponad 500 kanałów i to obaj ze @sky02 za free a takie AKPA.pl ma wszystko i bierze kase.

@sky02 Tak sobie myślę może by od nich jakiś dostęp do tego EPG kupić?
Ciekawe ile by chcieli dla takich maluczkich jak my Smile
Kusi mnie już od dłuższego czasu napisać i zapytać, wtedy mamy wszystko bo to chyba największy agregator EPG w kraju.
Odpowiedz
@azman, a która dokładnie apk? Chyba czegoś nie wiem Wink I tak masz rację z tą przerwą w pracy na papierosa i sprawdzanie, czy skrypt ogarnął prawidłowo 2 poprawkę południową. Ludzie nie zdają sobie sprawy, ile poświęcamy czasu, by to wszystko nieprzerwanie działało, było aktualne i na bieżąco z nowościami itd...
Ważnie, że jeszcze dajemy radę z tymi bzdurnymi kanałami wymyślanymi na kolanie. Wszyscy nagle chcą być fast lub live gdzie sami nie wiedzą co puszczą na danym kanale, ale mnie to wku....!!! A ludzie oczekują info od nas, a z kąt my mamy wiedzieć, kiedy nadawcy sami nie wiedzą. Zacznę na takich kanałach wpisywać "DUPA" Wink
Pozdro Smile

Ps. Te kanały mają już epg, ale nie jest wybitne.
1
Odpowiedz
(10-05-2025, 06:24 AM)sky02 napisał(a): @azman, a która dokładnie apk? Chyba czegoś nie wiem Wink I tak masz rację z tą przerwą w pracy na papierosa i sprawdzanie, czy skrypt ogarnął prawidłowo 2 poprawkę południową. Ludzie nie zdają sobie spraw, ile poświęcamy czasu, by to wszystko nieprzerwanie działało, było aktualne i na bieżąco z nowościami itd...
Ważnie, że jeszcze dajemy radę z tymi bzdurnymi kanałami wymyślanymi na kolanie. Wszyscy nagle chcą być fast lub live gdzie sami nie wiedzą co puszczą na danym kanale, ale mnie to wku....!!! A ludzie oczekują info od nas, a z kąt my mamy wiedzieć, kiedy dostawcy sami nie wiedzą. Zacznę na takich kanałach wpisywać "DUPA" Wink
Pozdro Smile

Ps. Te kanały mają już epg, ale nie jest wybitne.
i masz racje pisz DUPA bo wymyslaja kanaly a tak na prawde nic tam nie a kazdy  tak bardzo ich potrzebuje no bo przeciesz sa to czemu nie

Podziękowali: sky02
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości