Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
wtyczka Filman
Nie sprawdzałem tej funkcji.
Ciekawe czy w innych wtyczkach autorstwa Mbebe jest możliwość pobierania - może z innej zapomniał przegrać?
W FanFilm zrobiłem rozbudowany menadżer pobierania, ale można pobierać tylko źródła zgłaszające się jako MP4, co jest teraz coraz rzadszym przypadkiem, gdyż przeważnie źródła są jako listy m3u8 (co nie znaczy, że się nie da, ale to już nie tak prosto)
Odpowiedz
REKLAMA:

Mam takie skromne zapytanie jeszcze a mianowicie: czy dałoby się w tej wtyczce Filman zaimplementować (podobnie jak w najnowszej wersji wtyczki FF MOD z 19.04) aby przy wyszukiwaniu źródeł oprócz tych podstawowych czyli tzw. darmowych (wynikających z uprawnień konta ze strony www) pojawiały się także źródła Filman API Premium? Może to troche jak takie dublowanie możliwości z FF MOD, ale wydaje mi się że wtedy wszystkie możliwości wtyczki Filman były by jakby wykorzystywane, uwzględniane.
Odpowiedz
czy taka opcja z ciasteczkami netflix i mozna zadzialac z kodi ? nei majac loginow a same ciastyeczka ?>
Odpowiedz
Od jakiegoś czasku, Fanfilm wyszukuje mi filmy-->znajduje źródła, ale po wybraniu jakiegoś za każdym razem mam komunikat "Nieudane odtwarzanie jednej lub więcej pozycji. Więcej informacji znajdziesz w pliku dziennika zdarzeń"
Odpowiedz
(08-05-2025, 06:12 PM)Maciej_27 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.Plik "Dziennika zdarzeń" będzie oczywiście pomocny.
Odpowiedz
no rewelka teraz śmiga ta wtyczka, tak chciałem podziękować poprostu
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Brakowało mi funkcji podglądania komentarzy, więc ją dorobiłem.
Jak ktoś chce skorzystać, to proszę.
Funkcja jest dostępna z menu kontekstowego, wywołanego na tytule filmu bądź serialu.

Podziękowali: szopns, Laczyslav, arkady1964
2
Odpowiedz
Fajna opcja, działać działa tylko komenty tam to w 95% straszne szambo.

Podziękowali: arkady1964
Odpowiedz
Na to już nie mam wpływu (chodzi o jakość komentarzy oczywiście)
Odpowiedz
(22-06-2025, 07:04 PM)tele napisał(a): Brakowało mi funkcji podglądania komentarzy, więc ją dorobiłem.
Jak ktoś chce skorzystać, to proszę.
Funkcja jest dostępna z menu kontekstowego, wywołanego na tytule filmu bądź serialu.

Robisz dobrą robotę. Dzięki!
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości