Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Real Debrid
Witam
Czy mógłby mi ktoś pomóc w temacie doładowania konta w Real Debrid?
Doładowałem kasę do PaySafecard, otrzymałem 16-cyfrowy pin i nie wiem gdzie go wpisać na stronie RealDebrid żeby przedłużyć czas korzystania.
A może to już koniec, i nie da się tego aktywować, po upłynięciu poprzedniego okresu działania?
Odpowiedz
REKLAMA:

Poradziłeś sobie ? Wink
Odpowiedz
(10-05-2025, 11:41 PM)Piramida napisał(a): Poradziłeś sobie ? Wink
Niestety nie. Prawdę mówiąc już nie wiem co z tym fantem zrobić.
Czy jest taka możliwość że RD poszło się ...?
Może trzeba by przejść AllDebrid. Ceny podobne.
Odpowiedz
RD/Oferty Premium/Subskrybuj/Prepaid Tickets/...

Podziękowali: *Standby24h
Odpowiedz
(11-05-2025, 02:21 PM)Piramida napisał(a): RD/Oferty Premium/Subskrybuj/Prepaid Tickets/...
Właśnie tak próbuję robić, ale to nie przynosi efektu.
Może trzeba poczekać i spróbować innego dnia.

W każdym razie dzięki za dobre chęci.

Pozdrawiam
Odpowiedz
Bzdura kompletna opłacałem normalnie pare dni temu , przy okazji paysafecard to tylko w nazwie anonimowa jest Wink Smile na szczęście będąc pirackim odbiorcą nie należy się o to zbytnio martwić.
Odpowiedz
REKLAMA:

(14-05-2025, 08:54 PM)lfldp1 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować., że przekaże dane użytkowników piszących niepochlebne opinie właścicielom praw autorskich. Pewnie to był zwykły straszak, ale niesmak pozostał.
Odpowiedz
@Theo1313 zawsze możesz używać vpn zamiast debrid co jest bardziej sensownym rozwiązaniem jeśli oprócz filmów z torrentów oglądasz iptv bardziej myśle to interwencje dotyczą tego niż jakiś torrentów jest tylko jeden problem z tego co sobie przypominam ja kiedyś nie mogłem poprawnie ustawić wtyczki elementum która wsp. z torrentem tak aby wynajdywała filmy z polskim lektorem i pewnie jak to bywa z kodi do dzisiaj tego nie poprawili i albo tylko niektórym te ustawienia działają lub wcale. Zawsze można użyć stremio z samym torrent będąc za vpn to wyszukuje filmy z polską ścieżką audio bez problemu.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości